Hirdetés

Ha jól (vagy rosszul) megy a Rocket League, gyere és nyerj!

|

Ha nem megy, legalább próbálkozz. A GameNight számos programlehetőséget kínál, te sem akarod kihagyni!

Hirdetés

Kéz a kézben jár már a sima és az autós foci, ha jön az egyik, jön a másik is. Legalábbis törekszünk arra, hogy ez így legyen. A Rocket League népszerűsége továbbra is növekszik, a profik észvesztő módon űzik, a kezdőkön pedig jót lehet mulatni, miközben ők is jól mulatnak azon, milyen abszurd dolgokat művelnek.

A Rocket League mindenki számára tökéletes szórakozás, ráadásul ha egyedül játszik az ember, az még több szerencsétlenkedéssel jár, és így még nagyobb móka. Már akinek ez a móka.

A mostani GameNighton is 1v1 versenyt szervezünk, a sportág foci lesz (lévén ez a legnépszerűbb). Összesen 16 nevezőt tudunk fogadni, akik a helyszínen, 16:00-tól fognak tudni jelentkezni.  A versenyt 17:30 körül kezdjük, és PlayStation 4-en játsszuk. 

További programjainkat megtaláljátok az ehavi GameNight facebook oldalán. Jelezzétek, hogy jöttök, és gyertek is el, mi több, hozzatok magatokkal valakit még!

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)