Hirdetés

Star Wars Night - vegyél részt az endori csatában egy Oculus Rifttel!

|

Tavaly is nagy sikert aratott, idén újra elhozzuk nektek: a Star Wars Nighton bárki kipróbálhatja az Oculus Riftet, méghozzá egy a témához illő demóval.

Hirdetés

Biztosan sokan álmodoztatok már arról, hogy egy X-Wing pilóta szerepében repkedtek a Halálcsillag és csillagrombolók körül, miközben TIE Fighterek kergetnek. Vagy legalább részben szerettétek volna ezt átélni.

Az Oculus Rifthez megjelent Battle of Endor demó erre lehetőséget ad, mi pedig ezt is magunkkal visszük a szerdai Star Wars Nightra. Csak beültök, kezetekbe veszitek a kontrollert (természetesen elmagyarázzuk, hogyan működik), és már repkedhettek is. Lehet persze a birodalom hajóit vadászni, de az is teljesen rendben van, ha csak gyönyörködnétek az űrben. Az Oculus Riftet a Barcraft 2-ben találjátok majd meg. 

Szerdán irány a Barcraft 1 vagy a Barcraft 2 (célszerűen mindkettő), ahol az SWMini.hu-val, a Gigabyte-tal és a Regamexszel közösen mindenféle programokkal várunk benneteket. Gyertek időben, jó móka lesz!

Star Wars Night

Időpont: 2016. május 4. 17:00-tól

Helyszín: 

Barcraft esport bár, 1092 Budapest, Ferenc körút 34. 

Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Star Wars Night

Facebook oldalunkGameNight

A belépés most is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)