Hirdetés

Star Wars Night - várnak a Star Wars Battlefront csataterei

|

A Star Wars Nightról nem hiányozhat az Electronic Arts tavalyi játéka, a Star Wars Battlefront sem.

Hirdetés

A Star Wars Night videojátékos és kvízes részéért a GameStar felel, és mi amennyire lehetőségünk engedi, igyekszünk megtölteni játékkal mind a Barcraft 1-et, mind a Barcraft 2-t. 

A Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy ugyan a Barcraft 2-ben lesz, de Battlefrontból mindkét helyszínre viszünk. A BC1-ben egy, míg a BC2-ben három konzolon, osztott képernyővel játszhatjátok a játékot, akár Survival módban a gép által irányított ellenfelek ellen, akár hősökkel összecsapva egymás ellen. Ősi vitákat rendezhettek így, vagy barátságokat újíthattok, erősíthettek meg. A játékok természetesen az egész este folyamán szabadon játszhatóak lesznek. 

A Star Wars Night rengeteg programmal vár titeket a hivatalos világnapon, május 4-én délután 5 órától!

Star Wars Night

Időpont: 2016. május 4. 17:00-tól

Helyszín: 

Barcraft esport bár, 1092 Budapest, Ferenc körút 34. 

Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Star Wars Night

Facebook oldalunkGameNight

A belépés most is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)