Hirdetés

Star Wars Night - gyere és küzdj meg a Jedi Academyben!

|

Május negyedikén, a Star Wars napon összecsapnak a fény és a sötétség hívei, és nézeteltéréseiket Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academyben fogják rendezni. Válassz oldalt és harcolj a hitedért!

Hirdetés

Míg a Star Wars: Battlefront játékokban nagy csatatereken zajlottak a harcok, a Jedi Academyben szűkebb arénákban küzdhettünk meg egymással. Akár a jedik, akár a dark jedik oldalán álltok, gyertek el a Star Wars Nightra, és mutassátok meg, hogyan bántok a fénykarddal!

Aki nem játszott esetleg a Jedi Academyvel többjátékos módban, annak annyit érdemes tudnia, hogy szabadon lehet kardszínt és típust (egykezes, két egykezes vagy egy kétkezes) választani, de játékmódtól függően lőfegyverek is használhatók. Lényegében arena shooter, csak fénykardokkal és lézerpisztolyokkal, egy fokkal kevésbé pörgősen. Ha szeretnétek látni, hogy megy ez a gyakorlatban, indítsátok el az alábbi videót, és tekerjetek 22:15-ig.

A Barcraft 2 esport bárban a rendezvény kezdetétől egészen zárásig 10 PC-n fog futni a Jedi Academy, és bárki leülhet játszani vele. A játékosok Team FFA-ban küzdenek egymással, azaz két csapat lesz, a kék és a vörös, és mindenki a saját csapatának igyekezhet pontokat szerezni. Gyertek és akár a GameStarosokat is kihívhatjátok!

További információ a rendezvényről itt található

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)