Hirdetés

Star Wars Night - egy est, ami csak a Star Warsról szól

|

Május 4-én ismét a Star Wars napját ünneplik világszerte, és ahogy tavaly, az ünneplésből idén sem maradunk ki.

Hirdetés

Bizonyára tudjátok, hogy a szerkesztőségben sokan imádjuk a Star Warst, ott voltunk a Star Wars VII éjféli premierjén is, és izgatottan várjuk a Zsivány egyes premierjét. Meg persze Battlefrontozunk, a hangulat miatt azt is szeretjük.

Az SWMINI.hu-val és a Barcrafttal együttműködésben május 4-én, délután 5 órától megrendezzük a Star Wars Nightot, egyszerre két helyszínen: a Corvin negyed közelében lévő Barcraftban, valamint a GameNight állandó helyszínén, a Nyugati pályaudvarnál található Barcraft 2-ben. Az SWMINI csapata rengeteg társasjátékkal, figurával, fotózkodási lehetőséggel és sok más meglepetéssel készül, a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub beöltözik az alkalomra, így a franchise legismertebb karaktereivel is fotózkodhattok mi pedig természetesen mindenféle PC-s és konzolos játékokat viszünk. Star Wars Battlefront biztosan lesz, de klasszikusokra is számíthattok, nem csak mai játékgépeken. További részletekkel jövő héten jelentkezünk, addig is jelöljétek be az esemény oldalán, hogy ott lesztek, és készüljetek - az Erő velünk lesz!

Star Wars Night

Időpont: 2016. május 4. 17:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Star Wars Night

Facebook oldalunk: GameNight

A belépés most is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)