Hirdetés

Battlefield 1 - ekkor indulhat a nyílt béta

|

Az Electronic Arts nyárra ígérte a Battlefield 1 bétáját. Pontos részletekkel azóta nem jelentkezett, de most befutott egy füles arról, hogy mikor kezdődhet a tesztelés.

Hirdetés

A Battlefield 1 vitathatatlanul az év egyik legjobban várt játéka. Októbertől bárki belevetheti magát majd a DICE első világháborús lövöldéjébe, viszont azok a szerencsések, akik bekerülnek a bétába, már a nyáron belekóstolhatnak az ígéretes játékmenetbe. A kérdés már csak az, hogy mikortól, ugyanis az EA korábban nem adott meg pontos dátumot.

Július elején a hivatalos Battlefield Twitter csatornán felbukkant ugyan egy poszt, amely arra hívta fel a figyelmünket, hogy hamarosan megkapjuk az első részleteket a Battlefield 1 bétáról, de már július közepe van és azóta sem történt hivatalos bejelentés. Nem hivatalos részletekkel viszont szolgálhatunk. A Battlefield subreddit egyik posztjában egy bizonyos jumperjumpzz nicknevű felhasználó elárulta, hogy egy Twitch Q&A livestream során - aminek a Battlefield német közösségi menedzsere volt a házigazdája - említésre került, hogy a Battlefield 1 nyílt bétája az augusztus 18. és 21. között megrendezésre kerülő gamescom 2016 után rajtolhat el. Mellesleg a közösségi menedzser arra is utalt, hogy vissza fog térni a több Battlefield játékban is szereplő multiplayer mód, a Rush. 

A Battlefield 1 megjelenése október 21-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Tartsatok velünk a gamescom alatt is, talán akkorra időzíti az EA a béta hivatalos részleteinek bejelentését, addig minden más csak pletyka. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)