Hirdetés

Dead Island 2 - itt az első gameplay videó

|

A Deep Silver most először mutatja meg nekünk, milyen változatos módokon tudunk majd zombikat darabolni a Dead Island 2-ben.

Hirdetés

Ahogy azt pár napja (vagy inkább egy hete) beharangozta, a Deep Silver a gamescom 2014 alkalmából kiadta az első Dead Island 2 gameplay trailert, amiben a játék pre-alpha változatát láthatjuk.

A jövő tavasszal megjelenő Dead Island 2-ben nagy hangsúlyt kap a lazaság, mert zombikat halomra mészárolni ugye csak lazán lehet. Nem kell félni attól, hogy megesznek vagy ilyesmi. Lesznek hagyományos fegyvereink, de fagyaszthatunk, robbanthatunk, vagy hajópropellerrel is darálhatunk, ami ebben a gyönyörű kaliforniai napsütésben különösen élvezetesnek tűnik. Egyébként itt most tényleg csak a hangulat vázolása a lényeg, messzemenő következtetéseket a látványból ne vonjatok még le.

A Dead Island 2 PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re lesz kapható, és a Yager csapata fejleszti, amely a Spec Ops: The Line-t is elhozta nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)