Hirdetés

Valami újat hoz a gamescomra a Bandai Namco

|

Az biztos, hogy a Dragon Ball Xenoverse 2 és a Tekken 7 ott lesz az augusztusi gamescomon, de a Bandai Namco egy új IP-t is hoz a nyugati piacra.

Hirdetés

Az európai és amerikai piacokra a 2011-től töretlen népszerűségnek - szinte kultnak - örvendő Dark Souls sorozattal berobbanó japán Bandai Namco játékkiadó az idei gamescomon újabb címről fogja lerántani a leplet. 

A DSOGaming információja szerint a japán cég a 2016-os, Németországban megrendezésre kerülő gamescomon jelenti be az új IP-t, emellett a Dragon Ball Xenoverse 2 és a Tekken 7 is kipróbálható lesz a rendezvényen.

A céget a kölni eseményen képviselő Hervé Hoerdt szerint

a közönség le lesz nyűgözve a Tekken 7 grafikájától,

az idén októberre bejelentett multiplatform fighter DBX2-t pedig a Bandai Namco egyik grandiózus játékának tartja - emellett természetesen tűkön ül, hogy bemutathassa az új projektet is.

Az új címről még nem tudni, hogy melyik platformokra lesz elérhető, de várhatóan PC-re és az új generációs konzolokra fog megjelenni, csakúgy, mint a korábban csak játékgépen elérhető Tekken 7 Fated Retribution fantázianevet viselő felújított változata.

Mit gondoltok, mivel lepi meg nyugati rajongóit a japán játékóriás - megismételhetik-e a Dark Souls széria sikereit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)