Hirdetés

Gamescom 2015 - íme a Lords of the Fallen készítőinek új címe, a The Surge

|

A Lords of the Fallen fejlesztőcsapata a gamescom 2015-re időzítve mutatta be legújabb játékát, a The Surge című sci-fi szerepjátékot.

Hirdetés

Lords of the Fallent is fejlesztő Deck 13 a Focus Home Interactive kiadóval összefogva nemrég bejelentették, hogy a gamescom 2015 alatt bemutatják következő projektjüket, amelyről a minap ígéretükhöz híven le is rántották a leplet.

Az új IP a The Surge nevet viseli és egy sci-fi akció-szerepjáték lesz a távoli, disztópikus Földre dobva a játékost. Ebben az időben szeretett golyóbisunk immár a végét járja, a túlnépesedés elképesztő méreteket öltött, az emberek megpróbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy a népesség elöregedése és a járványok következtében összeomlott szociális ellátórendszer miatt munkához jussanak, de ez nem könnyű egy olyan világban, ahol a technológiai intelligencia folyamatos növekedésének köszönhetően a melók döntő többségét gépek végzik. Az emberek így a külvárosokban próbálnak elérni valamit, méghozzá exoskeletonba bújva a nagyobb hatékonyság érdekében. A The Surge világa tehát egy nagyon komor jövőképet fest elénk, ahol a technológia, a társadalom és a környezettel való kapcsolat evolúciója a civilizációnk felemelkedéséhez bukásához vezetett.

A Deck 13 munkatársai kemény összecsapásokat, innovatív harci mechanizmust és a moduláris fejlesztéseken alapuló, eredeti karakterfejlődést ígérnek, de egyelőre ennyit voltak hajlandóak elárulni a 2017-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező The Surge-ról, a következő hónapokban többet is hallhattunk majd a játékról. 

Nektek hogy tetszik eddig a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)