Hirdetés

Gamescom 2015 - látványos traileren a The Technomancer

|

A Spiders és a Focus Home Interactive új sci-fi szerepjátéka, a The Technomancer igazán hangulatosnak ígérkezik, legalábbis az új trailer alapján.

Hirdetés

A középkategóriát még nem sikerült megugornia a Spidersnek egyik korábbi címével sem (The Testament of Sherlock Holmes, Of Orcs and Men, Mars: War Logs és Bound By Flame), de talán majd az új poszt-apokaliptikus, cyberpunk stílusú szerepjátéka, a The Technomancer megtöri a sort.

Ahogy már korábban is írtuk, a Spiders egy igencsak érdekes világba helyez minket: a Marson járunk, ahol a vízért folyik a háború. Számos felderíthető helyszínt járhatunk be és rengeteg akció várja az arra fogékonyakat, viszont akár szép szóval is megoldhatjuk a gondokat, ha azt a módszert jobban kedveljük. A fejlesztők a döntéseink hatására változó sztorit, részletesen fejleszthető karaktert, a társakkal való mély interakciót ígér, míg a látványt és a stílust az alábbi trailer hivatott bemutatni: 

A The Technomancer a jelenlegi tervek szerint 2016-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)