Hirdetés

Gamescom 2016 - 2. napi összefoglaló

|

Kis csapatunk folytatja a kalandozást a kölni gamescomon, végre az év egyik legjobban várt játékát, a Mafia 3-at is megnézték.

Hirdetés

Jelenleg is zajik a gamescom Kölnben, ahol a GameStar három oszlopos tagja, Paca, EndreMan és TÁ képviselnek minket. Bár a srácok papíron dolgoznak, ilyenkor azért szívesen cserélnénk velük.

A második nap főleg a 2K játékai körül forgott, így a srácok alaposabban megismerték a Mafia 3-at, a Civilization VI-ot és a BioShock: The Collectiont is. Emellett maradt idejük kipróbálni a Syberia 3-at, a Red Bull Air Race VR változatát, a Ubisoft extrém sportolós Steepjét, és belekukkantottak a Destiny legújabb kiegészítőjébe is. Paca természetesen a Pure Farming 17 mellé járó bornak örült a legjobban, de ez már legyen az ő baja.

Ha a további gamescomos anyagokról és a többi videónkról sem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképpen nyomjatok rá az alábbi gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)