Hirdetés

Gamescom 2016 - hangulatos a FIFA 17 gameplay trailere

|

Az Electronic Arts a gamescom meglepett minket a FIFA 17 vadonatúj látnivalójával, amely bemutatja, hogy mire képes a sportjáték a Frostbite erejével.

Hirdetés

Izgalmas FIFA 17-es hírekkel szembesülhet az, aki figyelemmel követi a gamescomot: a minap az Xbox One S konzolcsomagokról értekeztünk, ma pedig már be is mutatta az Electronic Arts a franchise aktuális részének gameplay trailerét. 

Miután augusztus elején megismertük a FIFA 17 gépigényét, nem maradt más hátra, minthogy a gyakorlatban is láthassuk, hogy mire kell majd a vas: a Frostbite grafikus motor által meghajtott sportjáték a fenti videó alapján meglehetősen jól össze van rakva és láthatóan a hangulata is nagyon rendben van, amit az EA Sports egy Blur szám remixével kívánt fokozni. Persze a gameplay trailer nem (csak) emiatt érdekes, hiszen a látvány mellett tetten érhetjük az új mozdulatokat és a feljavított fizikát, valamint a focisták gólörömét is. 

A FIFA 17 szeptember 29-étől kapható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)