Hirdetés

Gamescom 2016 - ütős gyűjtőivel érkezik a For Honor

|

Az Ubisoft bejelentette a For Honor gyűjtői kiadását, amit egyenesen a Uplay rendszerén keresztül lehet megvásárolni, és első ránézésre elég komolynak ígérkezik.

Hirdetés

Szépen jönnek a hírek a For Honor kapcsán, így a gépigény és a frakciók után, megtudtuk milyen tartalmakkal érkezik a gyűjtői kiadás.

Feltehetőleg a csomag legmenőbb darabjai a 1/3 arányú acél sisakok lesznek, amik egy fa állványon érkeznek, így a játékból megismert emblematikus harcosok felszerelését az asztalunkra, polcunkra is kitehetjük majd. 

A dobozban találunk még egy kőnyomatot és a játék zenéit tartalmazó CD-t is, természetesen magával a játékkal egyetemben. A digitális tartalmakról sem feletkezett meg a Ubisoft, így a Deluxe Editionhöz érkező Digital Deluxe Packot is megkapjuk a gyűjtői kiadás mellé, ami a Season Pass-t is magába foglalja.

Aki pedig előrendeli a csomagot a Uplay rendszerén keresztül, az a Legacy Battle Packot is megkapja, ami olyan kinézeteket tartalmaz, amik megtestesítik az "egyes frakciók kegyetlen szellemiségét". Ezeket a skineket a Warden, a Raider és a Kensei hősök hordhatják majd. 

A csomag a Uplay szerint PC-n 139.99, míg konzolokon 149.99 euróba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)