Hirdetés

Gamescom 2016 - jön a Metal Gear Survive!

|

Gigászi bejelentéssel sokkolt minket a Konami a gamescomon: a Metal Gear Survive egy négyfős, lopakodós kooperatív játék lesz, amelyről már olvashatjátok is az első részleteket.

Hirdetés

A Metal Gear-univerzum Hideo Kojima nélkül is tovább bővül, ugyanis a Konami a gamescomon leplezte le a következő részt, a Metal Gear Survive-ot, amely közvetlenül a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes eseményei után játszódik. 

A Metal Gear Survive az amerikai IGN legelső információi alapján egy négy főt támogató, lopakodásra kiélezett, kooperatív akciójáték lesz, amelyben a játékosok olyan zsoldosok bőrébe bújhatnak, akiknek sikerült túlélniük a játék fináléját. A Militaires San Frontiéres tagjainak azonban nincs ideje szusszanni, ugyanis egy féreglyukon keresztül egy alternatív univerzumban találják magukat, ahol kristályos zombik és legalább egy Metal Gear ellen kell felvenniük a harcot. A fenti trailerben és az alábbi képeken megleshetitek, hogy mindezt hogy kell elképzelni a gyakorlatban. 

Bár Big Boss feltűnik a videó elején, egyelőre nem tudni, hogy a széria más ismert szereplői is részesei lesznek-e a kooperatív túlélésnek, mindenesetre a Konami szerint a Survive is hozzátartozik a "Metal Gear Solid V élményhez". A FOX Engine-t használó Metal Gear Survive valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Mit gondoltok a Konami bejelentéséről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)