Hirdetés

Gamescom 2016 - a Microsoft és a Sony sem tart konferenciát

|

A PlayStation 4 és az Xbox One vállalata is úgy döntött, hogy idén nem készülnek külön konferenciával a kölni játékexpóra, viszont nem maradnak távol sem tőle.

Hirdetés

A Microsoft gamescommal kapcsolatos álláspontját egészen idáig nem ismertük és a Sony is erősen vacillált korábban azzal kapcsolatban, hogy készüljön-e a kölni expóra egy kiemelt előadással. A redmondiak végre hivatalosan is bejelentették, hogy mire számíthatunk, azonban a japánok helyzetjelentését egyelőre csak közvetett módon kaptuk meg. 

A Microsoft Xbox részlegének marketing guruja, Aaron Greenberg az Xbox Wire-ön keresztül jelentette be, hogy a kiadó nem fog tartani sajtókonferenciát a gamescomon. Helyette viszont összehoz egy sokkal "intimebb" rajongói eseményt, az Xbox FanFestet, amelynek keretében a látogatók kipróbálhatják a kiadó E3-on mutogatott játékait, így a Gears of War 4-et, a Forza Horizon 3-at, a Halo Wars 2-t, a ReCore-t, a Sea of Thieves-t és a We Happy Few-t is (PC-n és Xbox One-on egyaránt). Hamarosan több részletet is elárulnak majd az Xbox FanFestről.  

Bár a Sony hivatalosan még nem kommunikálta le, hogy mik a tervei, azonban a francia JeuxVideo rákérdezett a PlayStation France illetékeseinél, akik állítólag megerősítették, hogy ők sem készülnek konferenciával, persze ettől még a PlayStation képviseltetni fogja magát. Ha az információ igaznak bizonyul, akkor két játékos rendezvény marad még, ahol leránthatják a leplet a PlayStation Neóról (már ha ősszel tényleg piacra akarják dobni): a szeptember 15-től kezdődő Tokyo Game Show és az október 27-től elrajtoló Paris Games Week.

Kövessetek minket augusztus 17. és 21. között a gamescom alatt is (de ne csak akkor), mindenről azonnal beszámolunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)