Hirdetés

Gamescom 2016 - a PES 2017 kipróbálható lesz

|

A Konami idén minden eddiginél jobban szeretné bizonyítani, hogy a PES 2017 méltó ellenfele a FIFA 17-nek, ezt pedig a játékosok maguk tesztelhetik majd a kölni játékexpón.

Hirdetés

Jelenleg nem sok információval rendelkezünk a gamescom 2016-ról, sőt - azon kívül, hogy a Sony még nem döntötte el, tart-e konferenciát - szinte csak annyi biztos, hogy a kölni rendezvény augusztus 17. és 21. között lesz megtartva. Illetve kiderült még valami. 

A Konami komolyan ráfekszik majd az eseményen az új grafikus motorral és számos fejlesztéssel ellátott Pro Evolution Soccer 2017 népszerűsítésére, ugyanis a gamescom 2016-ra elviszi magával a focijátékot, amit elsőként a világon itt bárki ki is próbálhat majd. Ez persze nem csak azok számára lesz jó, akik részt vesznek az expón, hanem nekünk itthon maradóknak is, hiszen bizonyára láthatunk majd rövidebb-hosszabb gameplay videókat az új PES-ről, ami szeptember 15-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox és PlayStation konzolokra.

Ezen kívül kiemelt figyelmet kap a kiadótól a Yu-Gi-Oh! franchise is, beleértve a Yu-Gi-Oh! The Trading Card Game-et is. 

Az idei gamescom augusztus 17. és 21. között kerül megrendezésre Kölnben. Élőben közvetítjük majd, számítsatok rengeteg érdekes tartalomra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)