Hirdetés

Gamescom 2016 - negyedórányi Sniper: Ghost Warrior 3 gameplay

|

Ha valakinek kevés volt az eddig bemutatott gameplay, akkor érdemes idefigyelnie, mivel a CI Games egy újabb videót osztott meg, betekintést engedve a Sniper: Ghost Warrior 3 egyik küldetésébe.

Hirdetés

Bár a Sniper: Ghost Warrior 3 első gameplay trailere nem volt éppen biztató és az is érzékenyen érintette a játékosokat, hogy az eredeti tervekkel ellentétben késni fog a CI Games mesterlövészkedős akciójátékának megjelenése, de legalább az előrendelők boldogak lehetnek, hiszen ők női főhőst is kapnak, de ne temessük még a játékmenet se.

A fejlesztők a gamescom 2016 apropójából bemutatták, hogyan lehet teljesíteni egy missziót háromfajta módon is. Ígéretük szerint a Sniper: Ghost Warrior 3-ban a játékosok kiválaszthatják a saját útjukat, hogy a három különböző mód (Ghost, Sniper, Warrior) közül melyiket alkalmazva teljesítik a küldetéseket egy CryEngine által meghajtott nyitott világban. 

A Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenése 2017. január 27-én várható A fenti gameplay alapján szerintetek jobb lesz, mint az elődök voltak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)