Hirdetés

Gamescom 2016 - a World of Warcraft: Legion visszavisz minket Medivh tornyába

|

Mindenki nagy meglepetésére a Blizzard hozott egy új WoW trailert a Gamescomra, ami már a Legion első tartalmi frissítéséről szól.

Hirdetés

Még tavaly a Blizzcon Q&A részlegén említették a World of Warcraft: Legion fejlesztői, hogy "mi lenne, ha Karazhan mondjuk visszatérne egy későbbi frissítésben egy ötfős instaként". Mint kiderült nem csak viccelődtek a srácok. A Gamescomon bemutatták a 7.1 témáját.

A patch neve Return to Karazhan lesz, és újra bejárhatjuk majd Medivh tornyát. Aki végigjátszotta a World of Warcraft kedden bekerült új küldetésláncát, az már nagyjából azzal is tisztában lesz, hogy mi vár majd ránk odabent.

Mind a 9 korábbi raidboss felbukkan, és ötfős csapatunkkal le is kell majd vernünk őket. Ez ugyan egy szimpla dungeon, de talán a leghosszabb lesz ezek közül.

Az MMOChampion értesülései szerint a régi Karazhan raid is elérhető marad, így aki még mindig farmol ott valamit, annak nem kell megijedni.

A fejlesztők a jövőbeli terveikről is meséltek egy kicsit. Elmondták, hogy korábban gyorsabban akartak kiegészítőket kiadni, és ennek az lett az eredménye, hogy rengeteg játékos akár 1 évig is új tartalom nélkül maradt. Ilyen többet nem fog előfordulni.

A World of Warcraft: Legion két kezdő raidje között egy harmadik is bekerül majd, illetve 4-5 havonta új raid tierekre számíthatunk. Addig fognak új tartalmakat kihozni a kiegészítőhöz, amíg csak meg nem jelenik a következő. Nem kell tehát olyan hosszú várakozástól tartanunk, mint a 6.2-es frissítés esetében.

A World of Warcraft: Legion 2016. augusztus 30-án jelenik meg. Persze addig is játékban pörögnek a kiegészítőt megelőző események és küldetések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)