Hirdetés

Gamescom 2016 - két FIFA 17-es csomagban is jön az Xbox One S

|

Noha a Microsoft nem tart konferenciát, azért a gamescomon felállított standjánál így is sikerült meglepnie a jelenlévőket az Xbox One S konzolcsomagjait népszerűsítő reklámmal.

Hirdetés

Bár a Project Scorpióra már fejlesztenek játékot, még korai lenne rendezvényeken reklámozni, nem úgy az E3-on bemutatott Xbox One S-t, amely az eredeti konzol kisebb, könnyebb, elegánsabb és némileg erősebb újrakiadása lesz, várhatóan szeptember 30-i hazai megjelenéssel

A Microsoft nem is hagyta ki a kínálkozó alkalmat és a gamescomon leleplezett két új Xbox One S bundle-t, amelyek az Electronic Arts-szal együttműködve a FIFA 17-tel érkeznek. Az egyetlen különbség a két csomag között, hogy míg az egyik 500 GB-os, addig a másik 1 TB-os kiszerelésben érkezik. A 2 TB-os verzióról egyelőre nem érkezett hír, így valószínűleg az nem lesz beszerezhető a FIFA 17-tel összecsomagolva. Íme a helyszíni fotó:

Az 500 GB-os bundle ára várhatóan 299 euróba, az 1 TB-os modell pedig 349 euróba kerül majd (hivatalos hazai árcédula még nincs), de ennyiért cserébe mindkettő tartalmaz egy 1 hónapos EA Access-előfizetést is. Ha kíváncsiak vagytok a további gépcsomagokra, vessetek egy pillantást erre a cikkre

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)