Hirdetés

Gears of War 4 gépigény - a minimum baráti, az ideális viszont odaver

|

A gamescomon nemcsak a Gears of War 4 gépigényét jelentette be a Microsoft, hanem mutattak több mint tíz percnyi 4K-s gameplay-t is.

Hirdetés

Bár a gamescom hivatalosan csak holnap kezdődik, néhány stúdió megpróbálja kihasználni a vihar előtti csendet, hogy nagyobb felhajtást csináljon a játékának. Ezt a módszert választotta a Microsoft is, akik most a Gears of War 4-et vitték ki a kölni expóra.

A teljesen új grafikus motorral készülő, PC-n kizárólag Windows 10-en futtatható Gears of War 4 kampányából egy több mint 10 perces részletet is megmutatott a The Coalition, amelyben két új ellenféltípusról is lerántották a leplet. Ha bírja a gépetek, akár 4K-ban is megnézhetitek a videót.

Emellett a játék gépigényét is nyilvánosságra hozták. A minimum és ajánlott konfigurációs mellett egy "ideális" gépet is összeállított a Microsoft. Ez remélhetőleg fullra húzott beállítások és 4K-s felbontás mellett is stabilan tartja majd a 60fps-t.

Gears of War 4 gépigény

Nálatok hogy fut majd a Gears of War 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)