Hirdetés

GameStar-előfizetési akció - már hardverkiegészítővel és PlayStation Plus tagsággal is

|

Nem fogott meg egy PC-s játék sem? Mostantól 12 hónapos PS Plus tagság, illetve hardverkiegészítő is választható a GameStar-előfizetés mellé.

Hirdetés

Ahogy azt már pénteken olvashattátok, elindult GameStar-előfizetési akciónk, melynek keretében féléves, illetve egyéves időtartamra fizethettek elő kedvenc magazinotokra, feltéve, ha az a GameStar. Persze mi nem csak írásainkat és játékimádatunkat szeretnénk átadni, hanem ajándékkal is kedveskedünk, mert az szép dolog.

Az előfizetés típusától függően különböző ajándékokat választhattok magatoknak dobozos PC-s játékszoftvert (a közelmúlt slágerjátékaitól kezdve a megjelenés előtt álló sikervárományos címekig), esetleg hardverkiegészítőt, vagy ha rokonszenvesebb, akár PlayStation Plus előfizetést is. Éveset bizony. Az elmúlt néhány napban olyan játékokkal gyarapodott a kínálat, mint a Starcraft II: Wings of Liberty, a FIFA 14, illetve a Battlefield 4. A billentyűzetek, gameregerek és headsetek pedig a Hama uRage termékcsaládjából származó darabok.

Féléves előfizetési akció - 14 990 Ft (6 db. GameStar magazin legalább 6 steames teljes játékkal + 1 db. választható dobozos PC-s játékszoftver, vagy billentyűzet)

Assassin's Creed IV Black Flag

GRID Autosport

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Hobbit: The Video Game

Thief

StarCraft II: Wings of Liberty

FIFA 14

Battlefield 4

uRage LED Illuminated billentyűzet (bolti ár kb. 10 900 Ft)

 

Prémium előfizetés - 25 990 Ft (12 db. GameStar magazin legalább 12 steames teljes játékkal + 1 db. választható dobozos játékszoftver, vagy gameregér)

Assassin's Creed Unity

Batman: Arkham Knight

Borderlands: The Pre-Sequel!

Civilization: Beyond Earth

Dark Souls II

Evolve

Far Cry 4

Middle-earth: Shadow of Mordor

Mortal Kombat X

Pro Evolution Soccer 2015

Watch Dogs

Wolfenstein: The New Order

uRage Reaper 3090 optikai egér (bolti ár kb. 12 900 Ft)

 

Prémium előfizetés - 27 990 Ft (12 db. GameStar magazin legalább 12 steames teljes játékkal + 1 db. választható dobozos játékszoftver, vagy headset, vagy PlayStation Plus előfizetés)

Grand Theft Auto V

The Witcher 3: Wild Hunt

uRage Reaper 7.1 headset (bolti ár kb. 25 000 Ft)

12 hónapos PlayStation Plus előfizetés

Természetesen adott a lehetőség egyszerű éves előfizetésre is 19 020 forintért, amihez nem jár választható ajándék, ellenben megtakaríthattok 4920 forintot a 12 lapszám utcai árához képest. Az akciós ajánlat a készlet erejéig, legkésőbb 2014. december 31-ig tart.
Reméljük a régiek velünk maradnak, az újak körénk gyűlnek, mert a GameStar szeretettel vár mindenkit. Meg sok ajándékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)