Hirdetés

GameStar Hype 2012.08.16

|

aDaM a Cosplayer Expo kapcsán csinos hölgyekkel beszélget, de lesz nyereményjáték és jótékonykodás is, valamint szóba kerül a szűzhártya szimulátor.

Hirdetés

aDaM szerencsés helyzetben van, hiszen a mostani GameStar Hype a Cosplayer Expo jegyében került felvételre, így két - igazán csinos - hölgy ül vele szemben az asztalon.

A lányok ráadásul nem jöttek üres kézzel, hanem hoztak magukkal nyereményeket, így aki végignézi az adást, és megcselekszi az abban elhangzó megcselekedni valót, az akár jól is járhat. A Cosplayer Expo azért is érdekes, mert ezúttal jótékonykodni is lehet, mégpedig a Noé Állatmenhelynek felajánlott adományokkal. A leányzók után megtudhatjátok, hogy Mocsy miért nincs a szerkesztőségben, és Chava eddig mit csipázott a legjobban a gamescomon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)