Hirdetés

GameStar Hype 2012.10.01.

|

Újabb hét indul, folytatódik az LG nyereményjátéka, de most két téma is az asztalon hever: ma este debütál a Resident Evil 6, szerdától pedig debütál az új GameStar Hype. Ugye jó?

Hirdetés

Ma aDaM és HP ültek be a kamerák elé, hogy átbeszéljék a nagy újdonságokat. Például a ma esti Resident Evil 6 Launch Party kapcsán a holnap megjelenő Capcom klasszikusról is szó esik, valamint kiderül, hogy szerdától megújul Hype is.



Azt pedig ne felejtsétek el, hogy az LG és a GameStar most egy négy hetes nyereményjátékot futtat, amelynek keretében egy LG M2482D Personal TV-t lehet nyerni. Minden nap lesz műsor, de a kérdést az összes adás végén feltesszük nektek, így ezek után már nincs más dolgotok, csak a www.gamestar.hu/lgnyeremenyjatek oldalon regisztrálni, és kiválasztani a helyes megfejtést - ezen a héten egy új kérdésre válaszolva. Részletek az adásban, tessék nézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)