Hirdetés

GameStar Hype 2012.10.10.

|

Újra itt a Hype, melyben aDaM kolléga tolmácsolja felétek a legfrissebb híreket: lesz itt szó a Microsoft lehetséges jövőbeli újításáról és természetesen nem maradtok LG kérdés nélkül sem.

Hirdetés

aDaM a tőle megszokott lezserséggel avat be mindenkit az aktuális történésekbe, de rendhagyó módon egy kevés filmezés is helyet kapott a műsorban, középpontban a James Bond történelemmel. Nagy hangsúlyt kapott még a Kinect 2.0 lehetséges jövőbéli víziója, de ne menjünk ennyire előre, még előtte ismertetjük az LG nyereményjáték következő kérdését, melynek fődíja továbbra is egy M2482D Personal TV az LG jóvoltából. A helyes választ a már kívülről fújt www.gamestar.hu/lgnyeremenyjatek oldalon pötyöghetitek be, melynek hála egyből versenybe kerültök. A végére belefért némi ijesztgetés is, amit a Hype legújabb adásában tapasztalhattok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)