Hirdetés

GameStar Hype 2013.03.01.

|

Daev jött el ma hozzátok mondani a híreket: Assassin's Creed 4 dolgok, Battlefield 3 End Game trailer, Black Ops II Revolution DLC, valamint Sniper Ghost Warrior 2 előzetes.

Hirdetés

Főleg az FPS rajongók örülhetnek ma, hiszen Daev csomó lövöldözős játék élményét hozza el nektek, többek közt a Battlefield 3 utolsó fejezetét, a Call of Duty: Balck Ops II Revolution DLC PS3-as és PC-s verzióját, valamint egy csodás Sniper: Ghost Warrior 2 előzetest is.



Emellett a tegnap megszellőztetett Assassin's Creed IV: Black Flagről is szó esik, nem is írunk tovább feleslegesen szavakat, mikor azt Daev el is mondhatja szépen:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)