Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Most, hogy nyomdába ment a 2013/05-ös GameStar, semmi sem állhat a kikapcsolódás útjába.

Hirdetés



Szonja - Megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag rám tört a retro, úgyhogy ha befejezem a melót, Monkey Island lesz a program, úgy érzem.



mazur - A Far Cry 3: Blood Dragon után megpróbáltam befejezni a Metro 2033-at, de továbbra sincs türelmem hozzá (nagyon azért nem szidom, mert lehet hogy GameStar teljes játék lesz). Inkább visszatérek a Far Cry 3 alapjátékhoz, mert akad még tennivaló a szigeten. És ott legalább hétvégén is szép idő lesz.



Mocsy - Kijött egy új pálya a Hawkenhez, éppen most töltöm, úgyhogy ismeretlen környezetben fogom fejleszteni a mechjeimet. Amellett persze lesz még Don't Starve is, egyszerűen megunhatatlan az a kis gyöngyszem.



Chavalier - Pénteken megvettem a Fallout 3 GotY kiadását, minek köszönhetően ismét PipBoyt akarok, meg Brotherhood of Steel tetoválást, és két gekkót: az egyik legyen Harold, a másik Bob. Azóta is próbálom megfogalmazni Mocsynak azt a levelet, amiben közlöm vele, hogy nélkülem lesz kénytelen összerakni következő három GS-t, mert Washington D.C.-be költözöm. És akkor hol van még a minden elemében falloutosabb New Vegas?



Daev - Szánalmas atkaként még alig egy pár órát sikerült beletolni a Far Cry 3: Blood Dragonbe és ennél ez a játék sokkal többet érdemel, úgyhogy most ez lesz a program. Ki kell használnom ezt a hétvégét, mert éppen, hogy csak hazaértem a Watch Dogs bemutatójáról, hétfőn indulok egy másikra, amiről egyelőre ugyan nem mondhatok semmit, de idejében elmesélek majd nektek mindent. =)



Sztárvendégünket, Jonathan Morint (Ubisoft Montreal) Daev kérdezte - Párizsban volt szerencsém találkozni Jonathan Morinnal, aki nem kisebb játékokon dolgozott, mint a Diablo első és második része, éppen most pedig a Watch Dogs kreatív igazgatójaként tengeti mindennapjait. Megkérdeztem, hogy ő mivel játszik a hétvégén.



"A Watch Dogs-on kívül nincs túl sok mindenre időm, de a legutóbbi játék, amit kipróbáltam az a BioShock Infinite volt. Remek játék, nagyon élvezem."

Gyu - Békés, nyugodt hétvégére számítok - na ez volt, ami nem igaz, hiszen a Star Trek Online: Legacy of Romulus bétája lesz a hétvégén, miközben a Neverwinter bétája is robog, sőt, a Guild Wars 2-ben az utóbbi 2 hétben majd 5 szintet léptem! Várhatóan meg fogom venni a legfrissebb Humble Bundle-t, ha más nem a Brütal Legend miatt ( 8 dolcsiért megkapom a Brütal Legendet, a Stackingot, a Costume Questet és a Psychonauts-t - totál megéri).



Paca - A tegnapi volt az a nap, amikor majdnem vettem egy Mirror's Edge-et Londonban, de aztán kiderült, hogy még szállítási költséggel is olcsóbban jön ki, ha megrendelem onnan, mintha ott helyben veszem meg. Úgyhogy az előzetes tervemmel ellentétben cikket írok, Diszkrét matematikát tanulok, és talán, TALÁN BioShockozok. Vagy Tony Hawk's Pro Skater HD-zok.



Nightwolf - Szülői engedéllyel megvettem a Red Dead Redemption GOTY kiadását PC-re... ja nem, 360-ra! Fogom a fülest, felvágom magamra, és addig durrogtatom a hatlövetűt, amíg meg nem süketülök. Mellette azért ránézek a kis túlélőmre a Don' Starve-ban, hiszen már a 243. napnál tartok és ráadásul most fog jönni az a tetves Deerclops - hogy rohadna meg!



RG - Ha már úgyis a lehűlésé a főszerep, akkor örömmel vettem Chavalier pajtásól Red Orchestra 2: izé izé kódot (Rising Storm - a szerk.), amiben próbára tehetem a tehetségem abban, hogy milyen kemény vagyok golyófogóként. Főleg úgy, hogy elvileg egyetlen segítségem Nightwolf lesz, akivel szerintem mehetünk vissza a balettba ugrálni...



Hunter - Mivel a héten sikeresen letettem a vizsgáimat, és jövő héten már csak a záróvizsgáim vannak hátra, a hétvégén addig fogok démonokat gyilkolászni a Diablo III-ban, amíg a szemeim és klikkelő izmaim kegyelemért nem könyörögnek! Lehet, hogy még Neverwinterbe is beugrok...



Szada - A 7 éves unokaöcsém most ért abba a korba, mikor nagykanállal habzsolja az autóversenyzős játékokat, természetesen versenykormánnyal. Közös szórakozásunk első állomása a Need for Speed: Underground 2 volt, amit annak idején magam is végigküzdöttem nem egyszer, ennek ellenére úgy alázott benne, ahogy azt illik. Hiába, no... a mai fiatalság már csak ilyen!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)