Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vikingek, kalózok, istenek és orgyilkosok, az MMO-tól az okostelefonos kalandozásig minden előfordul a szerkesztőség hétvégi programjában. Ti mivel játszotok?

Hirdetés

BZ - Az egyszerűen hihetetlen és vállalhatatlan, hogy végigtoltam az Assassin's Creed IV fő küldetés-vonalát. Igaz, hogy végül, a stáblistát kivárva, és megtekintve a ******SPOILER******-t, visszatértem maxolni a százalékaimat, és az összes szigeten megtalálni az összes rejtett kis bizbazt. Még szerencse, hogy ott figyel a DLC, amiben a nég... izé, afroamerikai fiatalember kalandjait lehet végigtolni - lehet, hogy ennek kezdek neki hétvégén? Mindemellett kijött Android alá a csodálatos Syberia első része, szóval egyre valószínűbb, hogy kis kijelzőn is nekiállok Sétáló Kati nénivel és a bádogrobotokkal felderíteni a mamutokat.

Gyu - Két indie produkciót terveztem be a hétvégére - az egyik a sandbox módozatú űrmérnökösködő Space Engineers, amelyben nemcsak építeni, hanem rombolni is lehet, míg a másik a The Banner Saga, amelyet már a KickStarter kampánya óta nagyon várok és igen érdekesnek tűnik. Ezek mellett egy kis könnyed Left 4 Dead 2 és Star Trek Online még bele-belefér majd.

Szada - Ha hajnalban pálinkával kezdek és este pecsenyével térek nyugovóra, akkor képzelhetitek, hogy mi lesz a napi program, de azért néha be-besurranok majd rápillantani a monitorra és ha így teszek, akkor egészen véletlenül lehetséges, hogy a Tank Operations European Campaign fog éppen futni a gépen. Ki tudja.

mazur - Valamelyik nap vettem észre, hogy még ki sem bontottam a God of War: Ascensiont, pedig kb. fél éve megvettem. Úgyhogy ha lesz időm, akkor hétvégén olümpusztítok.

Dudu - Holnap egy kis Driver-rel kezdek élőben: a feladat eljutni Veszprémbe, ott felvenni egy csomagot és visszahozni Budapestre, mindezt az orosz mérnöki zsenialitás 1 tonnás formában materializálódott csodájában, egy Lada Samara-ban ülve. Szombatra ennyi a program, vasárnap pedig várom a BioShock Centrum Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékra a válaszokat, hogy aztán kisorsoljak egy Xbox 360-as BioShock 2-t, szóval akinek kéne, az játsszon bátran!

Sophiaso - E hétvégén bepótolom lemaradásaimat az Assassin's Creed: Revelations-ben. Minden kis fragmentum számít!

kacor - Final Fantasy IV iOS. Teljesen rákattantam az iPademen, és nekem korábban kimaradt. Cecil for president!

Nightwolf - Alap, hogy a Guild Wars 2-ben lefutom a tiszteletköreimet, de a megszállott amerikai polgárok jajveszékelése visszhangzik az álmaimban és már nagyon unom, hogy zihálva kelek fel minden nap. Ideje, hogy az utolsó táramat is beleürítsem a lehetőségek hazájának földjét hívatlanul taposó és bitorló fajzatokba! Homefront a házban!

 

Szonja - Az egész hétvégét a meghitt, családi programoknak áldozzuk: betoljuk a PS3-ba a Skylanders: Swap Force-ot, nézzük, ahogy a lányom játszik, és alig várjuk, hogy elaludjon, hogy mi is tolhassuk végre.

Paca - Megint csábító leárazások vannak az Xbox Live-on, nem minden nap tolnak az ember arcába egy Spec Ops: The Line-t kevesebb mint 800 forintért... Viszont még nem végeztem egy csomó más játékkal, most épp PS3-on pörög a Heavenly Sword, aztán Larával is szeretnék egy kicsit haladni a Tomb Raiderben. Ja, hogy csütörtökön vizsgám van? Oh, szóljatok.

Mocsy - Nagyon rákattantam a Guild Wars 2-re, elképesztően jó ez a játék, soha nem gondoltam volna, hogy hét év Tibet...akarom mondani Azeroth után fogok még valaha MMO-val ilyen sokat játszani.

HP - Mondom az úgyvant: PS3-on barátnővel Diablo III-azni megfizethetetlen. Minden másra ott a GameStar.

Chavalier - Pacával épp tegnap este beszélgettünk arról, milyen nehéz is ellenállni egy-egy leárazásnak, ha egyébként is kiszemeltük már az akciós terméket. Gyengének bizonyultam, elcsábultam és kibővítettem a Sleeping Dogsomat pár DLC-vel. Mielőtt azonban fejest ugranék a Chinese Ghost Storyból merítő kalandba Wei Shen nyomozóval, még befejezem a Gears of War 2 kampányát, és ránézek a fenemód ígéretes The Banner Sagára is.

Flatline - Ni No Kunit és Valkyria Chronicles 1-2-t vettem, így most az lesz... Már csak a net jöhetne meg, hogy le is tudjam tölteni. Plusz kb. 3 hete nem LoL-oztam és már igencsak ugranék flashelve toronyaggro alá egy doublekill Sona Q-ra Huntival.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)