Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Napsütés, strand, vagy inkább a szoba hűvöse és a gépek zümmögése? Pofoz az élet.

Hirdetés

mazur - Nagy bajban vagyok, mert itt a Dark Souls II Lost Crowns trilógiájának első DLC-je, a Crown of the Sunken King, én viszont épp új buildekkel kísérletezek. Eddig pure caster voltam, de mivel szétnerfelték a Great Lightning Speart, kénytelen vagyok újra kardot ragadni. A melee megoldások közül eddig a 2x Blue Flame powerstance jön be leginkább, viszont még szokni kell, ezek a srácok viszont itt a földalatti városban nem viccelnek, úgyhogy ötpercenként esek-kelek. Sebaj, ha hagy a család játszani, akkor hétfőig felszántom a helyet.

Chavalier - Kisebb-nagyobb megszakításokkal a Dragon Age: Origins lemeze pörög a meghajtóban, amit majd a második rész is követ előbb-utóbb. Mindenképpen fel akarom eleveníteni az emlékeket még az Inquisition megjelenése előtt. (Nem is bánom, hogy elhalasztották.) És akkor még nem is említettem a Destiny immáron publikus bétáját.

Paca - Nagyon rá vagyok feszülve a The Last of Us Remastered jövő heti megjelenésére, és PS4-em nem lévén PS3-on fogom újrajátszani az eredetit. Az biztos, hogy a Remastered az egyik első játék lesz, amit megveszek ha végre lesz alkalmam átlépni az új generációba. Csak próbálja valaki elvenni tőlem a kontrollert GameNighton...

HP - Ha valakit eddig nem érdekelt a Destiny, akkor az én vagyok. Ha valaki a nyílt béta alatt nagyon rákattant a Destiny-re, akkor az én vagyok. Sose hallgassatok előítéletekre, mások ízlésére, közvélekedésre, de még saját magatokra sem. Mindent ki kell próbálni, aztán okosnak lenni. Rám ez most hatványozottan igaz. Videóra meg EndreMant teszem, mert ő szép is, nem csak Destiny.

Tonight - Nagyjából egy nappal a The Crew béta vége előtt kaptam én is egy kulcsot a játékhoz, de sajnos az én gépemen játszhatatlanul szaggat, szóval úgy tűnik, hogy ezzel egy ideig nincs értelme próbálkoznom. A bánatomat természetesen továbbra is Arkham City-be fogom fojtani, mert Gotham még mindig nem menekült meg, de a The Darkness 2-ről is tudom, hogy roppant izgalmas játék.

Kaci - Az volt a tervem, hogy a hétvégére beteget jelentek, lopok egy PS3-at (mondjuk a Pacáét) és két nap alatt végigdarálom a The Last of Us-t, de azt hiszem ennek most lőttek. A jelenlegi forgatókönyv szerint befejezem az inFAMOUS Second Sont, aztán folytatjuk a kooperatív Dead Islandet, amit hónapokkal ezelőtt hagytunk félbe a lakótársammal. Kezd egyre jobban eldurvulni a játék, szóval kiabálunk ám rendesen.

Gyu - Két fontos feladat lesz a hétvégén: a Game Dev Tycoon minél jobb "kijátszása" - valami miatt nagyon rákaptam. Emellett a Zero-K ingyenes RTS-t nyomom majd. Ezek mellett azt tervezem, hogy a szintetizátorok mögé ülök és írok egy dalt valakinek, akit nagyon kedvelek és akit sajnos nemrég súlyos baleset ért és emiatt visszavonhatatlanul nagy veszteséget szenvedett - s emiatt a szívem szakad meg.

Dudu - Nálam non-stop Towerfall a program, ez majdnem jobb, mint a FIFA!

Ancsaa - Lustaságomból kifolyólag az utolsó Windows 8 újratelepítés után csak három játék található a gépemen – Stronghold Crusaders, Heroes of Might and Magic IV, Guild Wars - így választhatok, hogy éppen hol van kedvem világuralomra törni. Tudom, kicsit retrós triumvirátus (és akadnak is kompatibilitási problémák), de valahogy még mindig büszkeséggel tölt el, amikor egy-egy Heroes kampányban az én színeimben pompázik a kis pixeltérkép a jobb felső sarokban. Ámde, ha erőt veszek magamon és lefrissítem a Steam fiókom, akkor egy kis Neverwinterről is lehet szó a hétvégén ezek mellett.

Szada - Noha hétvégén csak elszórtan kerülök számítógép közelébe, ha mégis sikerül odaülnöm, akkor mindenképpen a Sacred 3 nyúzására kerül sor, különben Chava megsacredeli a hármasomat. Értitek. (Fogalmam sincs, miről beszél - a szerk.)

BZ - Mivel a Rust motorját egy jó ideje átalakítják, és közben a "felszínen" nem sok minden változik, egyre fokozódott a túlélőszimulátor-mániám. Ezért, és persze a csodaszép képek miatt megvettem a The Forestet. Ez is nagyon alpha még, és az elérhető lehetőségek száma is a Rusthoz hasonlóan kevéske, de máshogy kevéske, szóval egy ideig az újdonság erejével hat. Tényleg gyönyörű, és kellően izgalmas is a kannibál mutáns izék miatt, szóval fedezem felfelé a környéket, építkezem és védekezem. Meglátjuk, meddig tart ki az élmény, de egyelőre tetszik.

- Az Early Accessben lévő, de így is kiváló Kerbal Space Program kapott egy frissítést. Ebben bekerültek a különböző szerződések, még egy fokkal nehezítve a karrier módot, úgyhogy azt hiszem valamikor a hétvégén Kerbin körüli pályára állítok néhány űrjárművet a móka kedvéért.

Gócza - Miután csütörtökön megnéztem a kis hazánkban forgatott Herkules című filmet, nagyon megjött a kedvem a görög mitológiához. A hétvégén el is kezdem újra végigvinni a God of Warokat, ezúttal a történet időrendi sorrendjében, Ascensiontől a GoW III-ig.

Nightwolf - Ha a szerény számításaim nem rugdosnak tévútra, akkor augusztus végén napfelkelte lesz a Guild Wars 2-ben. Ekkor kapja meg a gyönyörű legendás Kudzu íjam a testvérét, méghozzá a Sunrise kétkezes kardot. Addig viszont rengeteg kajtatás van még hátra, ezért előre behúzok 5 hétvégét, amit Tyria földjén fogok eltölteni.

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)