Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Tessék kipattanni a pihe-puha ágyból és nyomás a szabadba. Persze az sem baj, ha játszotok egy kicsit.

Hirdetés

mazur - Napokon át szenvedtem, de ma reggel végre sikerült letölteni a The Crown of the Old Iron King DLC-t a Dark Souls II-höz (nem segített, hogy hol a PSN-t hackelték, hol a store nem frissült időben... mindegy). Akárhogy is, szerintem ez lesz a hétvégi program - de mivel nem csináltak hozzá normális trailert, amit be lehetne ide rakni, lehet hogy mégis inkább Diablózni fogok.

Chava - Nem is értem, hogy maradhatott ki eddig az életemből a Castlevania. A frissen vásárolt Lords of Shadow Collection (alapjáték + DLC + Mirror of Fate HD) jóvoltából már az első negyedórában ráfüggtem a Belmont klánra.

HP - Végre van a háznál PS4, végre van lehetőségem elmerülni rendesen a Watch Dogs világában. A néhol erősen röhejes látványt és butácska MI ellenére azért bőven lehet mit szeretni ezen a játékon, elveszni a részletekben. És akkor még ott a Diablo III, amit nem lehet megunni, az Assassin's Creed: Black Flag, ami zseniális, a Telltale féle The Walking Dead második évadának befejező epizódjáról nem is beszélve. Ja, és EndeMannal pedig fut a Dead Rising 3 PC-s tesztelése, de a megjelenés előtti verzió egyelőre még gyötrelem. Na jó, ilyenkor most miről is tegyek be nektek videót?

Paca - Folytatom az utóbbi években kimaradt címek pótlását, most épp a Spec Ops: The Line-nal. Ugyanakkor már jó ideje szemez velem a HP-tól kölcsönkért Uncharted 3, talán el is tud csábítani. Ezek a tervek, valójában cikkeket fogok írni a szeptemberi GameStar magazinba, és alszom egy kicsit, mert a GameNight lemerített.

Nightwolf - Annyira jó érzés volt a két tetszetős legendás pajszert felváltva lóbálni, hogy királylánynak éreztem magam. Aztán rá kellet jönnöm, hogy hiába vannak csillogó fegyvereim, csak egy átlagos senki vagyok a Guild Wars 2-ben. Most agyrémmódba kapcsoltam, ugyanis kicsit jobban utánanéztem, hogy milyen páncélok és kiegészítők kellenek, hogy ne csak királylány legyek, hanem egy halálos boszi is. Tehát sírok, de tolom, aztán megint zokogok, mert mehetek vissza az aranyföldekre gályázni, ráadásul Blix papát nyugdíjazta az ArenaNet, úgyhogy kicsit macerásabb lesz a gold dőzs.

Gyu - A Godus fejlesztői, a 22Cans az eddigi legjobb Godus verziót fabrikálták össze - persze még messze van a véglegestől, de erre már csettint az ember egyet. Furcsa módon viszont elkapott a The Crew láz, bár nem szeretem az autós játékokat, de itt még az is tetszik, amikor 80 mérfölddel belerongyolok a kereszteződésbe behajtó buszba :) Szóval tetszik a béta, no még akkor is, ha meglehetősen béna vagyok - ez dicséri a játékot! S most írnám az ArcheAge-t, ha épp lenne béta, de nincs :(

BZ - Wow. Dermedve 67-es. Nyugi, én tudom, hogy le tudok állni, ha akarok.
Tényleg.
Komolyan.
Majd nemsokára.
De akkor biztosan.
Ígérem.

Sophiaso - A hétvégét Berlinben töltöm, de mivel a munka miatt amúgy is nálam van a laptop, így elképzelhető, hogy esténként egy kis Deponia be fog figyelni.

Hunter - Gyertek gyerekek, mesélek nektek az év azon szakaszáról, amikor normális emberek válnak idegroncsokká, és amikor buddhai nyugalommal klikkolgató kisnyugdíjasokból válnak brutálisan üvöltő sátáni rohadékokká, akik aztán a tribunal börtöneiben végzik. Ezt az időszakot hívják a szezon végének. Miután bejelentik a League of Legends aktuális szezonjának lehetséges nyereményeit, mindenki megőrül. Hétvégi titánok célozzák meg a rangsorolt mérkőzéseket, és szerencsétlen játékosok fizetik le ügyesebb társaikat a magasabb helyezés reményében. Na, gyerekek ennek a káosznak a közepében fogok én ülni, és próbálom meg elővakarni az összes keleti tanítást, amit valaha hallottam, hogy ne csapjam ketté hosszában az egeret. Mindeközben csapattársaim majd rákot kívánnak egymásnak, felemlegetnek teljes családfákat (kutyástól), és hiszik majd szentül, hogy az ő dolguk a carryzés, hiszen ők már az előző szezonban is kettővel voltak a Fa liga pocsolyája felett. Annyira szép a szezon vége. Ha nem jelentkezem két napon belül…ez van. Aztán lehet hagyom az egészet a fenébe és megyek Diózni.

Kaci - Idén öt éve, hogy sikerült valahogy átvergődni az érettségin, úgyhogy szombaton haza is utazom kedves városomba, hogy nosztalgiázzak kicsit régi iskolám falai közt. Az ezt követő kedélyes beszélgetés következtében szombaton nem lesz időm játszani, vasárnap viszont igyekszem majd bepótolni mindent. Nagy valószínűséggel Dota 2 lesz ebből már megint, de hát hamarosan kezdődik az első nagy magyar bajnokság, muszáj egy kicsit gyakorolni.

Tonight - Már sikerült megmentenem Gotham városát, de aztán egyszercsak Arkham City területén bóklászva rájöttem, hogy még hihetetlen mennyiségű tartalom (és megmententésre váló ártatlan lélek) rejtőzik a játékban, arról nem is beszélve, hogy ott van még egy teljes DLC, ahol a Sötét Lovag mellett Robin (a Boy Wonder vagy Boy Blunder, kinek hogy tetszik) bőrébe is belebújhatok.

- Én is a The Crew bétát fogom nyüstölni a hétvégén, most hogy elhárultak a technikai problémák, amik miatt hét elején még nem tudtam játszani. Nagyon vártam már, hogy újra dömping legyen versenyzős játékokból, a Crew pedig úgy tűnik, eltalálta azt az arcade fílinget, ami miatt a Hot Pursuit 2-től a Most Wantedig az összes NFS-t végigvittem anno. Már csak a multit kéne működésre bírni...

daev - Ezen a hétvégén a hihetetlenül sikeres GameNight fáradalmait egy kis ügyelettel és Sirius új lakásának kifestésével tervezem kipihenni. Egyébként sikerült újra rákattanni a Borderlands 2-re, amihez néhány félresikerült kattintással meg is vettem az összes valaha kiadott kiegészítőt is, úgyhogy ha minden jól megy még a hétvégén befejezem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)