Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A frissen megjelent szeptemberi GameStar magazinnal a hátunk mögött a többség játékosan pihen, mások kertet ásnak, jegyzőkönyvet vezetnek, vagy szülinapoznak.

Hirdetés

mazur - Egy kicsit most elég a Destiny-ből, a hétvégén szerintem autós játékokkal fogom múlatni az időt (rám egyébként egyáltalán nem jellemző módon). Legalább össze tudom hasonlítani a Forza Horizon 2-t és a Driveclubot. Előbbiben már mentem néhány versenyt, és teljesen beleszerelmesedtem - a "komoly" Forzák rajtam kifognak, mert játékban még rosszabbul vezetek, mint a valóságban, de a Horizon 2 pont nekem való. A Driveclubra még csak felületesen pillantottam rá, így arról inkább még nem nyilatkozom.

HP - Driveclubot próbálgatom éppen. Nem lesz ez rossz, de vannak fura dolgai. Mivel még a szerverek nem mennek, a közösségi élmény nem próbálható ki, inkább nem véleményezném. Közben persze már arra vágyom, hogy a Forza Horizon 2-őt is kipróbálhassam, de meg kellene elégelni már a soha meg nem elégedést. 

daev - Bár nagyon jó lenne, ha a kollégákkal Fireteamekbe tömörülve tudnék bóklászni a Naprendszerben és péppé lőni mindent, ami szembejön, de a Destinyt ezen a hétvégén felváltja a kertásás, a kontrollert pedig egy rotációs kapa. Sebaj.

Chava - Mivel jobbik felem szombaton ünnepli a harmadik x-et, a hétvége jórészt ennek jegyében telik majd. A signature ketchupos csirkecombom (krumplipürével és paradicsomsalátával) mellé most először készítek tejszínes laskagombalevest. Drukkoljatok:) Ha túléljük a megpróbáltatásokat, vasárnap felpörög a Forza Horizon 2, amiben külön élvezetet nyújt, hogy a Drivatar révén olyan ellenfeleket szoríthatok le a susnyásba, mint mazur, vagy Flatline, akkor is, ha netán szólóban játszanék.

Paca - Tegnapelőtt kipróbáltam a Minecraftot PlayStation 3-on, két óra alatt ástam magamnak egy kétszobás barlangot, amibe raktam egy Crafting Table-t, egy Furnace-t, egy ágyat és három fáklyát. Ja, és egy ajtót, mert az kell. Sajnos ez is olyan időtemető, amibe nem szabad belemerülnöm, mert a produktivitásom rovására megy, a hétvégén meg amúgy is családi bográcsozást helyeztünk kilátásba, úgyhogy egyébként sem jut idő játékra.

RG - A szombat munkanap, úgyhogy a felét egy kétezer fős településen fogom tölteni, ahol lesz rotakapaverseny, meg bográcsolás,amit jól lejegyzőkönyvezek, majd vasárnap lehetőség szerint irány a reptér, vagy ha mégsem, akkor jöhet némi Train Fever, hogy visszaidézze a régmúlt Railroad Tycoonjának hangulatát. Ja, valahogy így lesz.

Nightwolf - Van ez az új játék, valami Guild Wars 2. Most ezzel próbálkozom. Eddig tetszik!

Gyu - A helyzet a következő - egyrészt az Endless Legend nevű Civilization klón keltette fel a figyelmemet. Másrészt máris megemelem a kalapom Tarsoly Ede előtt, aki gyakorlatilag egyedül fejlesztette ki a Meridian: New World című StarCraft II-szerű RTS-t, amit mindenkinek, aki szereti a stílust csak előírni tudnék. Magyar, egy fős vállalkozás, profi, abszolút megéri kipróbálni, simán lepipál egy-két dollármilliókért fejlesztett szuperprodukciót. Ha van olyan játék, amelyet mindenképp támogatni lehet, ez tuti az. Nos, ezzel a két játékkal fogok játszani :)

BZ - Péntek este koncert, aztán anyóslátogatás Egerben - pedig Dermedve már a 87. szint végén pörög. Szombat este el lehet kapni némi italozásra a Zöld Pecsétben, ha valakinek olyanja lenne. Hardkór játék viszont nem nagyon lesz, de azért viszek magammal tabletet, és kipróbálok valami új gémet, mondjuk legyen ez a Star Wars Commander. Hátha. Apropó, a Yoda Stories-t nem akarja valaki Androidra portolni? Meghálálnám.

Szada - Sikerült szert tennem a Monaco: What's Yours is Mine című tavalyi indie csodára, így ha a hétvégén nem éppen a családdal múlatom az időt (márpedig nagyrészt az lesz), akkor ezzel fogom.

Kaci - Sajnos a hétvégére sikerült több határidős munkát felhalmoznom, mint amennyit őszintén be merek vallani, így túl sok játékra nagy valószínűséggel nem jut majd idő. Egyébként épp a Minimum nevű csodát pörgetem, és bár a lőfegyverek nem annyira fogtak meg, katanával miszlikbe aprítani a védtelen ellenfeleket továbbra is jó móka, így erre minden bizonnyal szánni fogok még néhány órácskát.

Tonight - Néhány nappal ezelőtt jelent meg Androidra az iOS eszközökön is népszerű Mage Gauntlet, egy akció-RPG, ami a SNES-korszak legnagyobb szerepjátékaiból merít, ráadásul kapásból le volt értékelve nagyjából 500 forintra, szóval azonnal le is csaptam rá, és jelentem remekül szórakozom vele, ami azért is jelent egy kis problémát, mert előbb utóbb az elektronikát is kéne tanulni.

- Most másodszorra tervezem, hogy visszatérek egy olyan műfajhoz, amit már egy jó ideje jegeltem. Az FPS-ek reneszánsza után valahogy kedvem támadt újra kipróbálni egy MOBA-t (vagy DOTA-klónt, ahogy tetszik). Kicsit azért félek, hogy rossz vége lesz, de hát annyi érdekes új játék van a piacon ebben a kategóriában, hogy muszáj egyet legalább kipróbálnom. A szerencsés pedig a hétvégén a Dawngate lesz, főleg mivel a Role-rendszerrel csavar egyet a megszokott formulán az EA által felkarolt MOBA.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)