Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Eddig elkényeztetett bennünket az ősz, de egyes beszámolók szerint már felbukkantak az első jegesmedvék a láthatáron, és a szamarak füle is lefagyott. Pedig csak ősz van, kicsit nyirkos, kicsit borongós, de a miénk. Ilyenkor jó játszani a hétvégén, pláne, ha hosszú.

Hirdetés


Paca - A hosszú hétvége első két napjára befért egy kis családozás, megnéztük a Holnap határa című filmet (ami szerintem jó volt, egyébként), de a szombat vasárnap a munkáról szól (inkább többé, mint kevésbé). Ha lenne egy Xbox One-om, Sunset Overdrive-oznék, de mivel nincs, marad az MX vs. ATV Supercross és folytatom a Dishonoredöt.

BZ - Pacához hasonlóan én is filmezéssel kezdtem a hosszú hétvégét, csak épp mást néztem: a Fury (Harag) című filmet nagyon ajánlom mindenkinek, aki egyrészt bírja a zsigerekig menően naturális ábrázolást, másrészt el tud gondolkodni a világ dolgain.
Emellett érkezett egy Dreamfall Chapters első rész, amire régóta fentem a fogam, a klasszikus elődöket nagyon szerettem, szóval nagyon remélem, a folytatás is rendben lesz.

Flatline - Titan quest, és annak kiegészítője az Immortal Throne. 2006-os régiség, de lehet co-opban tolni és mivel a Divinity Original Sin-t már kivégeztük, most ez van soron. Eddig nem is értem, hogy miért nem cuppant rá mindenki, aki a Diablo 3-at várta még akkoriban... Vagy épp a kettőt nyomta :)

Nightwolf - Pöcsfej leszek a hétvégén és éppen a pusztító fingótámadást igyekszem elsajátítani. Már verekedtem csövesekkel, vörhenyesekkel és metamfetamint kotyvasztókkal. Lehettem volna zsidó is, de inkább sunyi kis kapucnis tolvaj képében riogatom Colorado állam leghíresebb lakóit. Eddig hibátlan a játék!

Kaci - A szombati nap az offline játékok jegyében telik majd, ugyanis áthívtunk néhány havert, hogy újra elővegyük az egyébként zseniális, de valamiért jó ideje pihentetett Battlestar Galactica társasjátékot. Előre félek, hogy mikor jönnek át a szomszédok, mert két ember dagadó erekkel a homlokán ordítja egymás arcába, hogy: "NEM ÉN VAGYOK AZ, TE VAGY A CYLON!" Vasárnap ezt próbálom majd meg kipihenni, ha minden jól megy egy kis Spec Ops: The Line társaságában.

- Mivel a Codemasters-féle F1-szériából csak a 2010-essel töltöttem el huzamosabb időt, nem érdekelt, hogy a tavalyi játékhoz képest alig változott valami, és megvettem az F1 2014-et. Sikerült belőnöm a nehézséget is az igényeimhez, úgyhogy eddig nagyon élvezem a játékot. Meg hát biztosra mentem, és beszereztem a potenciálisan utolsó játékot, ahol a kedvenc pilótám a kedvenc csapatomnál versenyez (de remélem tévedek).

LordBlasio - Sid Meier's Civilization Beyond Earth. Igen, előrendeltem, és igen, elhagytam a négy fal védelmét, hogy a tomboló, vörös jelzéssel ellátott vihar kellős közepén átvegyem ezt a becses játékot. Megérte? Naná. A sci-fi téma remekül működik, leginkább az érdekes jelző illik rá, ugyanis a rengeteg újításon kiigazodni idő és élmény- az új választható civilizációk, a játék előtti legózás az űrhajóval és rakományával, az új technológia fa (noha vélemény szerint kísértetiesen hasonlít az Endless Space-ére) és az új elemek mind mind órákra lekötik az embert. A játékélmény? Arról még nem nagyon tudok nyilatkozni, lévén de a játékot eddig színes tankönyvnek látom, csillámporral és konfettivel hintett tankönyvnek. Majd ha belejövök és tudom, mi a halált kell csinálni, talán élvezni is fogom és nem tudom majd abbahagyni. Ja, már most sem tudom abbahagyni.

Chavalier - Mivel odakint dél magasságában is csak pipiskedve, lábujjhegyre állva éri el a hőmérő higanyszála a 10℃-ot, úgy döntöttem, Sunset Cityben töltöm a hétvégét. Szikrázó napsütés, grillezett galambok, robbanó játékmackók, és energiaitaltól megvadult fiatalok, ameddig a szem ellát. Nem normálisak a Sunset Overdrive fejlesztői, és nyilvánvalóan én sem, hogy ezzel játszom már 16 órája.

daevLassan múlnak a Destiny elvonási tüneteim és már majdnem ott tartok, hogy neki tudok állni egy másik játéknak. De aztán eszembe jut, hogy napokon belül befut a Call of Duty: Advanced Warfare tesztpéldány, úgyhogy inkább rápihenek és "Ki nevet a végén"-ezünk Julcsival. 

Szada - Amikor éppen nem gyógyulgatok, akkor Jagged Alliance: Flashback pörög a laptopon. Eddig so-so, bővebb vélemény majd a következő GameStar magazinban.

Tonight - Sajnos a hosszú hétvége nem teljesen felhőtlen a számomra, temérdek mennyiségű tanulást kell majd beiktatnom, de azért a szünetekben én is lenyomok majd pár kört a Payday: The Heist című rettentő jópofa játékban, amit a fejlesztők nagyon rendes módon ingyen odaadtak a rajongóknak.

De ennyit rólunk, fiatalok. Nálatok mi a hétvégi program?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)