Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ki nem találnátok, mit csinálunk ezen a hétvégén, meg a következőn, meg az azutánin.

Hirdetés

Mi a közös BZ-ben és Flatline-ban? Mire jó egy projektor? Sikerülnek Paca vizsgái? Képes lesz Mocsy ismét leszokni a WoW-ról? Vajon milyen trauma érhette mazurt? Nem ígérem, hogy választ kaptok minden kérdésre, de jövő szombaton újra jelentkezünk.

mazur - Nem szeretnék beszélni róla.

HP - Engem az érdekel, hogy mazur miért nem szeretne beszélni róla. Nálam Párizsban jár az ősz, 1789-ben. És kicsit beakad néha hardveresen, hiába patcheli a Ubisoft gőzerővel. De ezzel együtt élvezem.

Mocsy - Két játék között fogok ingázni egész hétvégén. A Warlords of Draenorban nagyon szeretném már elérni azt a fránya 100-as szintet, remélem a szerverek stabilitása nem fog keresztbe tenni. Amikor éppen nem a PC előtt instázom akkor átülök a nappaliba és a Himalája csodás hegyei között vadászok tigrisekre és elefántokra a Far Cry 4-ben.

daev - Valahogy hozzám keveredett egy projektor, úgyhogy a hétvégén 4*2 méteren játszom majd a falon. Igazából ezek után szinte mindegy is, hogy micsodát, de azért valószínűleg Destiny lesz belőle. Megjött a patch és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen újdonságok vannak benne, ráadásul még mindig 29-es szinten csúfoskodom, úgyhogy csak meg kellene már szerezni az utolsó hiányzó raid geart.

Paca - Felkészülve arra, hogy a PlayIT-et ZH-hét, majd vizsgák követik, most kihasználom a hétvége minden egyes, nem takarítással-mosással-mosogatással töltött pillanatát, hogy annyit játsszak, amennyi emberileg lehetséges. Megírom a négyoldalas Grand Theft Auto V PS4 tesztet a decemberi GS-be, és bár szeretném újra végigvinni, sajnos a listámról, melyen közel 90 játék szerepel, amit idén végig akarok játszani (vagy egyáltalán akarok vele játszani), még aránylag keveset sikerült lehúzni. Fel kell gyorsítanom, mert ez így nem állapot.

Flatline - Dragon Age Inquisition. Pár napja felraktam újra az első részt, mert úgy emlékeztem megvan valahol a mentésem 4 évvel ezelőttről, a játék 68%-a körül, valahol a törpék körül kószálva mélyen. Persze, hogy nem volt meg a mentés, így újrakezdtem, aztán 14 óra után beleuntam, így nem fogok importálni karaktert. Meg lehet X1-en nem is lehet. Jogos kérdés, miért X1, mikor lehetne PS4-en is, hát épp azért, mert Tibi X1-en vette meg és, ha már megvette, én nem veszem meg PS4-re. Csinálok egy csöcsös íjászt megint, aztán jöhet a dagasztás... De ki az a Tibi és miért vagy sóher Flat? megannyi kérdés....

BZ - Írom szépen a Dragon Age: Inquisition gigatesztet, és ehhez természetesen az szükségeltetik, hogy orrba-szájba nyomassam a játékot is. Még ne kérdezzétek, milyen, nem lövöm le a poént. HP mester már így is virtuális korbácsütésekkel bombáz, hogy a tesztből jövő hétre legyen egy online kivonat, abból már mindent megtudtok majd arról, hogy tényleg kaki-e az irányítás (hátizészóvalazértigen), mennyire szép a grafika (hátizészóvalazértnagyon), kell-e hozzá erős gép (hátizészóvalkelldeazértanélkülsefittyedmeg), de többet már tényleg nem spoilerezek, mert kijön a monitorból a qnari harcos csajom, és fasírtot csinál belőlem. Meg HP is.

Sophiaso - AC: Rogue, 2. felvonás!

Szada - Talán nem nagy dolog, de a jelenlegi legkellemesebb élményem az, hogy a vadonatúj masinámat elkezdtem tesztelni és a Watch Dogs ultrán kacagva szalad rajta. A hétvégén ezért valószínűleg ez lesz a program, már ha éppen nem a költözködésre készülök.

Kaci - A napokban nekikezdtem a Middle-earth: Shadow of Mordornak, és bár szégyellem bevallani, két óra után újra is kezdtem a játékot, ugyanis olyan szinten feedeltem az ork kapitányokat, hogy azt még Hunter is megirigyelné, pedig ha valaki, akkor ő tudja, hogyan vesse oda magát egy jó LoL meccs közben az ellenfélnek. Emellett a közös filmezés helyett gyertyafényes The Walking Dead Season 1 lett lett az esti programunk a barátnőmmel, és mivel a legtöbb döntéshelyzetben nem értünk egyet, erre valószínűleg rá is fog menni a kapcsolatunk.

- Mivel az EA úgy döntött, leállítja a Dawngate fejlesztését, másik MOBA-t kell válasszak, amivel megpróbálok visszatérni a műfajhoz. Fenyegetően ott ül az asztalomon a League of Legends, ami néhány évvel ezelőtt hosszú óráimat rabolta el, de kihívóként ott a SMITE is, ami talán a TPS-nézeten kívül is tud valami izgalmas újdonságot hozzátenni a formulához. Nem tudom még melyik lesz a befutó, de az is lehet, hogy mindkettő terítékre kerül még a hétvégén.

Tonight - Nagyon régen pörgettem már az egyik kedvenc játékomat, a Garry's Modot, szóval a hétvégén valószínűleg ezt fogom majd betölteni, mert én ennyire degenerált játékot talán még életemben nem láttam. Nyilván nem csak az abszurditása miatt szeretem ezt a furcsa programot, hanem azért is, mert egy kis kreativitással nagyon elmés (vagy kiborító, nézőpont kérdése) szerkezeteket lehet benne megépíteni. Mindenkinek ajánlom, aki már megépítette a 64 bites processzort a Minecraftban és unatkozik.

Chavalier - Miközben a postán kallódó Dragon Age: Inquisition kópiám érkeztét várom, még átvágok pár torkot és lezárom az Assassin's Creed Rogue utolsó fejezetét. Aztán ha időm engedi, ismét rámegyek egy narválra, lövök magamnak egy jegesmedvét és felfeszegetem az utolsó láda tetejét is, valamint gyönyörködöm a sarki fényben, miközben a jég ropogását hallgatom. És ha már jég, akkor mindenkinek ajánlom a Never Alone című indie gyöngyszemet.

Most pedig rajtatok a sor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)