Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Sárkányok, lavina, orkok, világűr. Ilyen egy átlagos hétvége a GameStar szerkesztőségében.

Hirdetés

Pontosabban azon kívül, mert nem jellemző, hogy a hétvégéket is az irodában töltenénk. Na de elég is az időhúzásból, lássuk inkább, hogy ki, mivel, mit és miért!

HP - Egy szerepjátékkal megspékelt ügyességi flipper? Van ilyen. A Rollers of the Realm egy nagyon furcsa játék, de rá lehet kattanni. Tesztelem is, meg is szerettem, szóval nem lesz gond a hétvégi játékkal. És még mondhatom is, hogy melózok éppen.

Mocsy - Hétvégén nagy családi parti lesz, Csongor fiam 13. születésnapját fogjuk ünnepelni, nem is annyira szűk körben. Ez azt jelenti, hogy legalább 10 gyerkőc fog szaladgálni és az összes létező videojátékra alkalmas gépet lefoglalják, a szülők legnagyobb bánatára. Nem baj, egyszer kibírják. Az üres órákat a Warlords of Draenor raidjeivel fogom elütni, valamint megtanulok repülni az Elite Dangerous kezdőgépein, sőt ha marad még egy kis időm akkor PS4-en tolom az új Lara Croft játékot. Unatkozni nem fogok az biztos.

BZ - Egy kis sárkányos-inkvizítoros szinten tartás és a szokásos "mi volt ezen a pénteken a RUST frissítésben?" népi játék mellett megnézem, mit tud a Far Cry 4, amihez eddig a nagy év végi játékdömpingben hozzá se szagoltam. Aztán majd csak utána jön a Draenorral dúsított WoW, szerintem lesz abból már január is. Tudom, addigra mindenki kimaxol benne mindent, és én leszek az aboszolút n00b, de ez már az alapjátéknál is így volt laza tíz éve... Szóval, egyelőre csakazértis messzesírok négy. (ja, és beleragadt az agyamba a dömping szó, ami olyan, mint a dömper, teljes agyamentség, ismételgesd csak: dömping, dömping, DÖMPING!!!!!!!!!!!!!!)

Nightwolf - Bajban vagyok. Vesztegzár alá helyeztem az unokaöcsém játékát, ugyanis annyira jó ez a LEGO Gyűrűk Ura, hogy nem akarom odaadni. De muszáj leszek, mert az anyja már beígért egy alapos verést, ha nem. Viszont a Guild Wars 2-ben Dániel barátommal - aki most vetélytárs, rohadék és bunkó is - fogadtunk, hogy ki tud több exotic ládát, zsákot vagy tarsolyt összeszedni év végéig. A piti fogadásunk keményen megduzzadt, amikor a barátok is beszálltak, így már nem csak játékbeli aranytallérok röpködnek, hanem igazi, ropogós ezresek is belekerültek a győztesnek járó borítékba. Ráadásul tesztelnem kellene a JUJU nevezetű csodát, mert lesz nekem jujuj Chavától... Szóval bajban vagyok. Meg hideg is van mostanában, úgyhogy csakis a végtelen nyár után sóvárgok...

Flatline - A Dead State legvégén járok, nagyon jó lett a játék. Közben picit az ingyenes Flash játékot a Dead Zone-t is nyomom ezerrel, ami olyasmi, mint bármelyik flashes cucc, szép, csak próbál minél több mikrotranzakcióval pénzt kihúzni az ember zsebéből. Visszatérve a Dead State-re, mindenképp próbálja ki minden zombiőrült, aki szereti az RPG-ket és a körökre osztott harcot. Jagged Alliance 2 fanok AZONNAL vegyék meg Steamen....

- Maradok a hétvégén is a Titanfallnál, lehet, hogy megpróbálom megint a Frontier Defense nevű módot, ezúttal olyan Burn Cardokkal és felszereléssel, ami illik is az MI-ellenfelek minél gyorsabb legyalulásához.

Chava - Pillanatnyilag annak örülök, hogy a pénteki zárlatot követően ismét van áram. (Kösz, apa.) Egyébként Dexter-pótlás lesz az asszonnyal, családi összeröffenés az Ausztriába visszatérő nővérem tiszteletére, és ha marad egy kis idő, beleölök még pár órát a Dragon Age: Inquisitionbe.

Most pedig ti jöttök, mutassátok a lapjaitokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)