Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajon mivel ütjük agyon az időt ezen a hétvégén? Hármat találgathattok.

Hirdetés

Sophiaso - Az én hétvégém várhatóan játékok nélkül fog telni, ugyanis vár rám egy jópofa gép újrahúzás + formattálás... Már el is felejtettem, milyen jó móka egy Format C:!

Szada - Influenza: The Game pörög éppen, már több tíz órám benne van. Sikerült pár speciális öcsit is szerezni ("Szakadó hóban fuss le zsebkendőért, mert pont akkor fogyott el, mikor azt hitted, hogy még rengeteg van" achievement unlocked), ismerősökkel kipróbáltuk a kooperatív részét is, de ők valahogy nem csípték. Remélhetőleg a DLC-kre már nem lesz szükség.

HP - Családi ünnep, főzés, kajálás, töffedés, másnap online ügyelet. Nincs helye játéknak, a felnőtt életem szobafogságra ítélte gyermeki énemet. Ha nagyon csendben vagytok, hallhatjátok szipogását. Mármint a gyereknek.

Paca - Pörgettem az Xboxomon lévő játékokat, ráakadtam a Borderlandsre, elmondtam Daevnek, hogy szerintem az eleje még mindig unalmas (mindig félreraktam emiatt), aztán úgy döntöttem, folytatom, és most nem tudom abbahagyni. Mire megjön a Handsome Collection, végzek is az első résszel, aztán majd PS4-en jöhet a többi.

BZ - Elég sok dologról kell elterelnem a figyelmet hétvégén - még Gyu elvesztése is nagyon közel van, de most egy rokon is átköltözött egy másik létsíkra, közben pedig két hete a föld alá taglózott egy olyan betegség, ami egyelőre a legkisebb jelét se mutatja annak, hogy mostanában múlni akarna. Amikor nem álmatlanul fetrengek és véres köhögéssel árasztom el a világot, akkor a három napos nem alvás után nagyjából úgy látom a világot, mintha álmodnám, vagy hallucinálnám. Ilyenkor az egyik tipp pont az, hogy bombázzuk az agyat még szürreálisabb, még brutálisabb impulzusokkal. Ebből az egyik a Survarium bétája, ahol az összes dühömet egy posztapokaliptikus világban ellenem masírozó online játékosok irtásába konvertálhatom (és persze egye fene, készül róla előzetes is a következő JátékCsillagba). Emellett a Dead State-et nyúzom, amiről pedig teszt készül szintén a fent említett sajtóorgánumba. Zombik és túlélés, viszont RPG környezetben - érdekes kombináció.

- A hétvégén úgy néz ki, semmi újat nem fogok kipróbálni, ugyanis valamilyen megmagyarázhatatlan okból újra elővettem a Kerbal Space Programet, és potom 45 óra (atyaég) gyakorlás után már a Kerbin holdjaira való utazás rutingyakorlatnak számít, és azt hiszem, innentől lesz izgalmas a játék. Annak a srácnak a története, akiről a héten írtunk, pedig rávett, hogy sokadszorra is visszatérjek a Hearthstone-hoz, azzal a céllal, hogy legalább egy hőssel jó legyek (bár ez úgysem fog sikerülni).

Kaci - Egy utolsó megmérettetés még vár rám a jövőhéten, ennek megfelelően pedig mindennemű játékot megtiltottam magamnak. Na jó, az ok inkább az, hogy vidéken vagyok nagyszülőket látogatni, mivel karácsony tájékán nem sikerült hazajutnom, így a hétvégén podcastek helyett inkább a "mikor fejezed már be az egyetemet?" lemezt hallgathatom végtelenítve. Egy kis játékot azért mégis megpróbálok beiktatni, legalábbis közvetve: szétnézek webkamera fronton és a processzorom megpiszkálásához is keresek valami útmutatót, így a jövőhétre már minden készen áll majd, hogy streameljünk pár órát a következő hónapok legütősebb játékaiból. Mondjuk az Evolve-ból?

Nightwolf - Hétvégén nagy merőkanállal mérnek a Guild Wars 2 háza táján, ugyanis dupla xp pörög drágáim. Itt az ideje, hogy felhúzzam az űberdögös mesmeremet. (Mennyi e betű van ebben. Mintha mekegnék). Aztán ha az ígéretük ellenére az ArenaNet odarendelt szócsöve nem jelent be semmi izgalmasat a holnapi PAX South rendezvényen, akkor kimondottan morcos és felkavart állapotú leszek vasárnap, de nagyon.

Tonight - Véletlenül hozzájutottam a The Wolf Among Us első epizódjához PlayStation 3-on, így valószínűleg bele fogok gyorsan kóstolni, hogy milyenre is sikerült a Telltale epizodikus sikerjátéka. A The Walking Dead epizódokat nagyon élveztem, szóval igazság szerint semmiféle kétség nincs bennem a játék minőségét illetően, de ettől függetlenül kíváncsian fogok leülni a képernyő elé.

Flatline - Endless Legend és Endless Space, mert a Dungeon of the Endless nagyon tetszett. Esküszöm eddig frissebb és jobb 4X élmény, mint a Civilization 5 minden kiegészítőjével. Ajánlom!

Chavalier - A Dragon Age: Inquisition fináléja felé robogok épp. Ne tessék zavarni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)