Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismétlés, pótlás, gyakorlás. Persze mi már nem leszünk jobbak.

Hirdetés

Íme, a kevesek és bátrak, kik fel merték vállalni hétvégi hobbijukat. A többiek élőben simseznek épp, vagy csak nem olvasták a köremailt. Ejnye-bejnye!

HP - Most már 3DS is van a háztartásban. Nyilván kellett hozzá egy New Super Mario Bros. 2. Nyilván rá is kattantam szépen, megint gyerek vagyok, másfél órát töltök a mellékhelyiségben, elalvás előtt még 2-25 pályát megcsinálok. Csak a szokásos addikciós tünetek. Ja, és sokszor káromkodom hangosan (amúgy is, de ez már engem is zavar, videojátéktól megvadult csóka lettem).

daev - Jaj, erről lemaradtam. A hétvégén rászánok pár órát és végigjátszom a The Order 1886-ot, hogy egy kimerítő tesztben beszámolhassak az élményeimről a GameStar márciusi számában. Nagyon kíváncsi vagyok, mert eddig mindig csak részleteiben láttam a játékot és kíváncsi vagyok, hogy képes lesz-e kerek egészet alkotni a végén. Morcos leszek, ha nem.

Paca - Egész héten nem volt időm játszani, úgyhogy most megpróbálok legalább egy-két órát rászánni arra, hogy végre tényleg befejezzem a Borderlandset, és azt hiszem belekezdek az AC: Revelationsbe. Most megint rám jött az asszaszinkodhatnék, meg a lemaradást is pótolni kell. Viszont emellett valószínűleg végigtolom a Tony Hawk's Pro Skater egyes részeit is, ha sikerül őket működésre bírni Mac-en. Ha nem, marad a THPS HD 360-on.

BZ - Szombaton utazom Szegedre koncertezni, tehát megint csak a tabletes búfelejtés marad, viszont vasárnap a szokásos Rustozás mellett álmodozni fogok. Leginkább arról, hogy valamelyik szerkesztőségi félistentől (mit félistentől, háromnegyedistentől, sőt!) el kéne kérnem a konzolját, mert a The Order 1886 nagyon bizgeti a fantáziámat. Vajon ki lesz a szerencsés, vajon ki...?

Kaci - Egy viszonylag zsúfolt hétvége elé nézek, így örömjátékra sajnos túl sok időm nem lesz majd, de néhány azért most is áldozok majd a videojátékok oltárán. A Darkest Dungeont például egészen biztosan elviszem majd egy körre, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle, első ránézésre kifejezetten megnyerő a dolog. Emellett sikerült valahogy rákapnom a Hearthstone-ra (amitől eddig félig-meddig szándékosan tartózkodtam), és bár egyelőre elsősorban frusztráció és harag kísér utamon, valószínűleg beleásom majd magam a játék taktikai mélységébe.

- Éppen azon gondolkodtam, hogyan vallom be töredelmesen a Hearthstone-függőségemet (átérzem a fájdalmad, Kaci), a napi questekről szóló gondolatokat, amiket nem lehet elhessegetni, de akkor egyszer csak jött a Banished, és eszembe juttatta, hogy mennyire akartam már játszani egy jó városépítő stratégiával, úgyhogy hátha ez kiment engem a kis kártyacsomagok nyitásával kapcsolatos megszállottság bűvköre alól (utállak, Blizzard!!).

Szada - Amikor éppen nem az új CineStarral vagy a GameStarral foglalkozom, akkor a hangulatos és rengeteg szöveggel megáldott Sunless Sea-t futtatom, amikor csak lehet, hogy időben elkészüljek a teszttel.

Tonight - A héten sajnos elég sűrű volt a programom (és ez sajnos nem az első alkalom ebben az évben), úgyhogy szeretnék legalább a hétvégén pörgetni valamit. Még az év elején kezdtem el a zseniális hangulatú Transistort, viszont voltam olyan szörnyű ember, hogy azóta sem fejeztem be, szóval ez a hétvége kiváló lenne arra, hogy behozzak egy kis lemaradást, már csak a szenzációs soundtrack miatt is.

Chavalier - Komótosan araszolok előre második The Evil Within végigjátszásomban. Nem hajt a tatár, csupán néhány megszállott lohol a nyomomban sarlóval, baltával, konyhakéssel. Minden sarokba belesek, mindent szétzúzok, vagy lángra lobbantok ennek ellenére csak sikerült elhagynom egy térképfragmentumot két fejezettel korábban. Bollocks!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)