Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajon melyik az a játék, amelyik harmadjára láncolja magához a szerkesztőség felét?

Hirdetés

Valamit nagyon tudhat ez a Rockstar, ha két konzolgeneráció után PC-n is képes elvarázsolni bennünket. Néhányan még tartják magukat, de az ellenállásuk napról napra gyengül.

mazur - Jövő szombaton PlayIT, úgyhogy szerintem ezt a hétvégét inkább a családdal töltöm, analóg szórakozási lehetőségeket keresve. Ez... persze nem jelenti azt, hogy a Resident Evil Revelations 2 raid módjában ne férjen bele 1-2 menet HP-val. Tudjátok, csak épp a napi quest. Meg ha már ott vagyunk, akkor ami jön.

HP - Amit kellene csinálnom: State of Decay: Year One Survival Edition tesztelés, ami első látásra ugyanolyan jó és ugyanolyan bugos, mint az Xbox 360-as verzió.
Amit csinálok: mivel nálam a szerkesztőségi Xbox One, a Forza Horizon 2 világába zuhanok, szerelmes kamaszként ölelem magamhoz ezt a csodát. Stílusos munkakerülés, azt hiszem így hívják ezt.

Mocsy - Pacával tolunk egy epikus menetet a GTA V-ben. Igen epikust írtam, ami elbeszélőt jelent, mindketten "elbeszéljük" az élményeinket. Annyit előzetesen el szeretnék mondani, hogy évek óta nem szenvedtem még ennyit egy Steames játék elindításával, nem jó ez az irány, nagyon nem jó.

 

Paca - Hál' istennek harmadszor is megjelent a Grand Theft Auto V, úgyhogy miután egyszer már Xbox 360-on, egyszer pedig PlayStation 4-en is végigjátszottam, ideje nekivágni PC-n is. Annyira azért nem volt jó a sztorija, hogy harmadszor is végigmenjek rajta, de gyönyörködöm majd a viharban, és megpróbálok valamit összehozni a Rockstar Editorral.

BZ - GTA V. PC. Majd jövök.

Nightwolf - "Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek azért az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az Ő aratásába..." Talán lesz egy kis Guild Wars 2... Talán...

Sophiaso - "Volt egyszer egy iciripiciri házacska", avagy a hétvégén várhatóan a Cities: Skylines-ban építgetem iciripiciri városkám.

Szada - Hetek óta a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut-ot tolom, ha éppen nem Heroes of the Storm pörög és mivel nem töltök vele hosszú órákat naponta, így még egy darabig biztosan kitart majd. A Deus Ex: Mankind Divided miatt amúgy is aktuális lesz a végigjátszás, szigorúan lopakodva. Apropó, olvastátok már a Mankind Divided előzetesemet?

Tonight - Mostanában közel sem jut annyi időm játékra, mint azt igazából szeretném, szóval a Deus Ex: Human Revolution végigjátszását valószínűleg kicsit el kell napolnom. Szerencsére azért bőven van olyan játék a világon, ami egy kicsit kevesebb szellemi ráfordítással is megelégszik, szóval ezen a hétvégén azért biztos bekerül a GTA V a lejátszóba, ugyanis marhára tetszik az, amit eddig a Heists DLC-ből volt alkalmam kipróbálni.

Hunter - StarCraft II: Legacy of the Void bétázás, streamelés, tesztelés van.
Egyes iszonyat profik belém akarják dumálni, hogy a Void jelenlegi
állapotában brutálisan gyenge a Protoss, ami engem semennyire
sem érdekel, mert az életemet Aiurért. A Protoss Kókuszgolyó(TM) a
legjobb új egység bármelyik kiegészítőben valaha.

Chava - Witcher-várásra rendezkedtem be, ami azt jelenti, hogy újra végigtolom az előző részeket. Muszáj felfrissítenem az emlékeket, mert lassan már azt se tudom, hogy a vajákot eszik-e, vagy isszák.

daev - Egy srác Rock Band gitárral Bloodborne-ozik. Az egész életem egy hazugság. 

Most pedig következik a szokásos kérdés: Mivel ütitek agyon az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)