Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha érdekel, hogyan töltik a GameStar munkatársai a PlayIT-tel súlyosbított hétvégét, akkor kattints.

Hirdetés

Vitán felül 2015 első PlayIT Show-ja uralta hétvégénket, de mielőtt továbblépnék a következő vidéki állomásra, még összerakjuk a májusi GameStar magazint. Előtte azonban így pihenünk.

mazur - A PlayIT után már én is nekiülök végre az új Mortal Kombatnak, bár ebben a műfajban sosem termett nekem sok babér. Emellett megpróbàlok most már a Resident Evil Revelations 2 sztori módjával is haladni, mert eddig valahogy mindig a raid módban kötöttem ki.

Mocsy - A PlayIT napján két előadás és fontoskodás között retró Mortal Kombat lesz terítéken. Vasárnap viszont jöhet az igazi móka, PC-n tesztelem az MKX-et, szeretném magam kigyúrni a táborra legalább háron-négy karakterrel. Amennyiben marad még egy kis időm akkor a PC-s GTA V sztori módját fogom befejezni. Sűrű hétvége lesz már látom.

HP - Mondanom sem kell, mivel telt a szombatom, vasárnap pedig akár a pihenésé is lehetne, de sajnos a State of Decay Xbox One teszt sem írja meg magát. Nyüstölöm egy kicsit még a világvégét, aztán írok valamit. Az a baj, hogy imádom ezt a játékot, de olyan botrányosan bugos még mindig, hogy nem is értem, mire ment el az egy év és a generációváltás. De tényleg. Ja, és mazurral a Resident Evil Revelations 2 raid alap, azzal kapcsolódok ki majd tesztelés közben.

BZ - A hétvégén egyáltalán nem lesz játék, legalábbis nem magányosan a gép előtt: a szombati napom a PlayIT-é teljes egészében. A nagyszínpadon találtok meg, ahol Daev mesterrel toljuk előre a show szekerét, dobáljuk nektek a csodálatosabbnál csodálatosabb lootokat, a Gamer Championship versenyzőit sziva... izé, terelgetjük a versengés rögös útjain, és egyebek. Vasárnap pedig egy szomorúan szép eseményen leszek, most lesz ugyanis Gyu születésnapja, és az ennek apropóján rendezett megemlékezésre vagyok hivatalos. Most valahogy nem is akaródzik játékvideót ideszúrni, inkább egy 2008-as utazásunk videós naplóját poroltam le. Egy GSCD lekonfjában szerepelt, összevágva Mazur valamilyen egzotikus útjával. Mi viszont közben Gyuval Kölnben és Aachenben jártunk, és közben a lehetőségekhez képest maximálisan hülyék voltunk. Good times.

Paca - Magam sem értem, miért hozott annyira lázba a Guitar Hero Live bejelentés, de sikerült neki, úgyhogy írok is róla egy előzetest vasárnap, miután a szombati PlayIT-en végig felügyeltem a GameNight stand „színpadát”. Illetve GTA IV-ezek, mert azt még csak egyszer vittem végig.

RG - Az elmúlt két hétben külhonban voltam, és akkor jutott idő játszani, amikor leültem a viszonylag szűk négyzetmétert jelentő kétbetűs helyiségben, kezemben a telefonommal, és gyanítom, hogy ez a mostani hétvégén sem fog változni, pedig most már itthon vagyok. Szombat PlayIT, vasárnap család, mert milyen már az, hogy 14 napja nem láttam a gyerekeimet, úgyhogy bármennyire is rosszul mutat egy ilyen oldalon, de nálam nem fognak áradni a bitek. Ennélfogva videó sincs.

Somi - Pár, lazító Dota2 meccsel készülök a szombati hajtásra. Miután minden idegszálamat kitéptem, és netán a PlayIT-et is túlélem, akkor vasárnap családi ebéd és pihenés lesz a fő program.

Szada - Szombaton pályafutásom során először kilátogatok a CineStaros pajtásokkal együtt a PlayIT-re, vasárnap viszont már egyértelműen a Dungeons 2-vel egybekötött pihenésé lesz a főszerep, amelyről a következő magazinban igyekszem majd elmondani a véleményemet. Már nem a pihenésről, hanem a játékról.

Tonight - Természetesen a szombati napot nekem is a PlayIT fogja kitölteni, ahol remélem végre én is egy kicsit kipróbálhatom a hihetetlenül brutálisra sikeredett Mortal Kombat X-et, vasárnap pedig szerintem a Mortal Kombatnál lényegesen könnyebben emészhető játékokkal és egyéb rekreációs tevékenységekkel fogom lepihenni a rendezvény fáradalmait.

- Egy nem éppen nyugis hét megkoronázása lesz a szombati PlayIT, aztán ha minden jól megy vasárnap, visszaugrom a Divinity: Original Sin-be, aminek éppen csak a felszínét kapargattuk meg egy haverral a múlt héten, és már nagyon várom a folytatást, mert hihetetlen mélységet sejtetett az első pár óra. Meg esetleg egy kis Evolve is befigyel, ha jönnek a kollégák. Meg ha nem, akkor is, mert kezdek ráérezni a szörny hangulatára is, és ami még viccesebb, emberi játékosok ellen eddig könnyebb volt játszanom, mint az AI ellen.

Chava - Vasárnap előreláthatóan rápihenek a PlayIT-re a Fable Legends zárt bétájával. Kíváncsi vagyok, hogy ez többre viszi-e majd, mint az utóbbi másfél év nagy reménnyel beharangozott, aztán pillanatok alatt elfelejtett multis próbálkozásai.

daev - Megettem a vasárnapi ügyeletet, úgyhogy még a Call of Duty: Black Ops 3 leleplezés előtt Kacival megyünk egy-két kört Yharnamban. Pedig végre elkezdtem az Advanced Warfare kampányát. Majd jövő héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)