Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mit gondoltok, mivel ünnepli a szerkesztőség május elsejét?

Hirdetés

Olcsó virsli, még olcsóbb sör fogyasztása, valamint az internacionálé eléneklése helyett találunk magunknak más hétvégi elfoglaltságot. Mindazonáltal köszönjük a plusz egy pihenőnapot.

HP - Most nincs játék, utazás van, közösségi mulatozás rekreációs és önpusztító jelleggel. Talán egy 3DS azért belefér a táskámba, hogy pihenésképpen egy kis Kirby: Triple Deluxe lecsússzon két fröccs között.

daev - A Mortal Kombat X megjelenés egy kicsit elfeledtette velem, hogy mennyire is tud fájni a Bloodborne, úgyhogy vissza is mászom egy kicsit Yharnamba. Mi baj lehet?

Paca - Ha hosszúhétvége, akkor családi összejövetel, és ha családi összejövetel, akkor zabálás. Este viszont biztos, hogy bekapcsolom a PS4-et, valószínűleg Destiny lesz ebből, mert nagyon el vagyok vele maradva a többiekhez képest.

RG - Őrületes dolog történt. Éppen öcsém ballagásán gyakoroltam az életkorok megtippelését, amikor felhívott Chava (ezzel meg is szakította a folyamatot), és közölte, hogy küldfénypost a Project CARS kódját, szóval a hétvége mindamellett, hogy megpróbálok belepasszírozni némi repülést, erről a játékról fog szólni. Tűkön ülök. És csak a miheztartás végett, kérném jegyzőkönyvbe venni, hogy ha más kapja a Dirt Rally tesztet, akkor rátok gyújtom a házat!

Sophiaso - Már egy ideje itt figyel a Deadpool a polcon, most pedig gondoltam, hogy kipróbálom. Minden várakozásomat felülmúlta, egész jól elszórakozom vele...

- Általában tartózkodni szoktam az Early Access-játékoktól, de a Kerbal Space Program annyira zseniális volt, hogy még a teljes megjelenés előtt majdnem hetven órát töltöttem a kis úrhajóim pályájának macerálásával. Most, hogy kijött végre az 1.0-ás patch, teljesen új aerodinamikai modellel, új tech-fával, meg még egy rakás komoly újítással, azt hiszem a hétvégén megint kis zöld embereket fogok kilőni az általam nem feltétlenül maximális hozzáértéssel tervezett rakétákkal.

Szada - Legutóbb sikeresen végigjátszottam a Deus Ex: Human Revolution rendezői változatát, így már nyugodtabban várom a Mankind Divided érkezését, most pedig a Batman: Arkham City van soron, hogy az Arkham Knight se érjen felkészületlenül.

Chava - Most érkeztem el a Witcher emléktúra második állomásához, vagyis az Assassins of Kings újbóli végigjátszásához. Szörnyet le, zsoldot el, Trisst meg... tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)