Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajon mivel játszanak a szerkesztőség tagjai egy versennyel és két launch partyval súlyosbított GameNight után?

Hirdetés

Nem szándékozom párhuzamot vonni a kommunikációs csatornákról eltűnt kollégák és a friss játékmegjelenések közé, de nem is teszek úgy, mintha teljesen immúnisak lennénk mindenféle hype-pal szemben. A pénteki, fergeteges GameNight mindenki energiáját leszívta, úgyhogy kontrollerrel, táblagéppel vagy billentyűzettel és egérrel hátradőlve próbálunk regenerálódni.

daev - Hát az biztos, hogy nem fogok Hearthstone-ozni egy percet sem. Ja, de.

HP - Természetesen The Witcher 3: Wild Hunt. Minden hibájával együtt varázslatos, pont ezért idegesít még jobban minden hibája. Nagyon sokat vitatkozunk a tesztről egyébként, ezért is kell várnotok még. De csak kicsit már, ígérem...

Nightwolf - Mocorgás van a Guild Wars 2-ben. Jönnek az infók, pezsegnek a fórumok és megérkeztek a vendégmunkások Lion's Arch-ba, hogy helyrepofozzák a megtépázott várost. Állványok állványok hátán, maltert kenő szakik víg dala száll a levegőben, én meg futok pár aranykőrt, mert szerintem a kiegészítővel érkezni fog jó néhány cucc, ami drága lesz.

Kaci - A debreceni PlayIT-en akkorát szólt a Guitar Hero, hogy gyakorlatilag azonnal vettem is egy szettet az interneten, már csak el kéne menni érte. Amíg ez be nem következik, minden bizonnyal egy kis Hearthstone-nal múlatom majd az időt, ha már sikerült nyitnom pár überdurva lapot.

Sophiaso - Mivel az első rész nagyon tetszett, talán hozzá kéne már végre fogni a Life is Strange 2., illetve frissen kijött 3. epizódjához is.

Hunter - Erre a hétvégére nem terveztem különösebbet annál, mint hogy pár League of Legends meccs erejéig meglátogatom az EUNE szervert, este pedig kis csapatommal gyűrjük le a lépcsőket az EUW ötszemélyes létráján. Azért két LoL kör között még Smite-ra is felnézek. Egészen meglepett, hogy mennyit fejlődött a játék az elmúlt hónapokban.

- Mindenképpen folytatom a Project CARS nyüstölését, a force feedback zajaival elárasztva a lakást, de az a helyzet, hogy a kiválóan sikerült GameNight után megjött a kedvem egy kis LoL-hoz, pedig azt hittem, már egy életre végeztem ezzel a játékkal.

Tonight - A vizsgaidőszak nem jó poén, semmiképpen ne próbáljátok ki. Itt van helyette a Rise of the Triad, ami a füzetek fölötti görnyedéssel ellentétben hatalmas móka, főleg mert a modern feldolgozása rettentően jól sikerült, van hozzá pályaszerkesztő és rengeteg felhasználói kontent. Azt ne mondja nekem itt bárki, hogy ez nem elég. Éljen sokáig a 90-es évek.

Chava - Amióta megjelent a Witcher 3, nem járok be dolgozni és a kollégákkal is csak e-mail formájában érintkezem szigorúan húsz szóban maximalizálva az üzenetek hosszát.

Paca - Egy pörgős GameNight után nincs is jobb, mint másnap körbetekerni a Velencei-tavat úgy, hogy három éve nem ültem kerékpáron, és a sportolás is kimerül annyiban, hogy néha, amikor nem megy a lift, lépcsőzök a hetedikre (de mindig elhatározom, hogy elmegyek sportolni!). 2 óra 52 perc alatt sikerült (és legalább megnéztem a tábor helyszínét is, jó lesz!), de most egy kicsit kinyírtam a lábaim, úgyhogy csak akkor állok fel, ha valami erre késztet, és akkor is perceken keresztül győzködöm magam. Szerencsére fekve is lehet játszani, sőt, úgy a legjobb, ezért valószínűleg végigviszem a The Room 2-t, mert Daevnek köszönhetően ráfüggtem egy kicsit.

Rajtatok a sor. Mit ajánlanátok kipróbálásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)