Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Úgy fest a helyzet, hogy még a végén tényleg beköszönt a nyár, aminek csak örülni tudunk.

Hirdetés

Mondanám, hogy tessék kiszabadulni a négy fal közül, de mi magunk sem feltétlenül járunk elöl jó példával.

daev - Azt mondják, hogy jól sikerült ez a The Witcher 3 dolog. A hétvégén igyekszem adni neki egy esélyt, de még mindig a Hearthstone ingyenfragje vagyok, úgyhogy azzal is mindenképpen foglalkoznom kellene egy kicsit. NEM VESZEK TÖBB PAKLIT! Ma.

HP - Most vagy ezzel fogok játszani, vagy nem. Oké, ennél azért kicsit egyszerűbb a helyzet, mert Chava nekem adta tesztelésre. 

Paca - Analízis vizsgám lesz hétfőn. Fontos. Próbálok nem sírni. Nem olyan jó játék, 5/10 jó indulattal.

BZ - A pénteki és szombati koncertek után már csak ölni vágyom. Wolfenstein: The Old Blood. Nincs más mondanivalóm. Bring 'em on!

Somi - Hosszú ideje első félig szabad hétvégémet úszással majd Van Helsing és Lady Katarina legújabb kalandjaival töltöm. (The Incredible Adventures of Van Helsing III)

Sophiaso - Guild Wars 2, egyértelműen!

Tonight - Pacához hasonló időtöltés van terítéken, habár az agyam minden erőmmel próbálja elterelni a figyelmemet a tananyagról azzal a tipikus jelenséggel, hogy jelen pillanatban a világ legnagyobb marhaságai is hirtelen nagyon érdekfeszítő dolognak tűnnek.

Chava - Tisztában vagyok vele, hogy nem egészen ugyanaz a műfaj, de miután a SimFarm annak idején nagy kedvencem volt, úgy döntöttem, teszek egy próbát a Farming Simulator 2015-tel is. Szántok-vetek, juhokat terelgetek, magyarán élvezem a tanyasi életet.

Sirius - Nem tudom. Sanszos, hogy lesz pár League of Legends mérkőzés és persze ott van még a GTA Online is.

Szada - Magicka 2 megy most orrvérzésig haverral, hogy sikerüljön róla valamit kinyökögni hosszabb formában is, mellette azért lopva teljesítek egy-két küldetést a The Witcher 3-ban és gyönyörködöm Geralt valós időben növekvő arcszőrzetében...

Most pedig szokás szerint rajtatok a sor, hogy ajánljatok nekünk pár játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)