Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nesztelen szárnycsapásokkal érkezett és hamar legyűrte a szerkesztőség ellenállását. Mit gondoltok, melyik játékról lehet szó?

Hirdetés

daev - IRL The Sims lesz a hétvégén. Vásárolok a svédekről egy lapra szerelt csodakonyhát és családi körben összerakjuk a nyaralóban. Ráadásul most festünk is, úgyhogy mókás kis hétvége lesz ez.

HP - Továbbra is azt gondolom, hogy a Batman: Arkham Knight egy alig feljavított, Batmobillal dúsított Arkham City, ráadásul már kétszer futottam olyan bugba, ami miatt újra kellett tölteni a játékot, de minden problémám ellenére 3-4 óráig nem szabadulok, ha leülök játszani. Magával ragad, el kell ismerni.

Paca - Rengeteg cikket kell megírnom záros határidőn belül, plusz még előttem áll a félév utolsó vizsgája, de miután csütörtökön minden bűntudat, megbánás és pihenés nélkül beletoltam 6 órát a Batman: Arkham Knightba, nagyon szeretném ezt a hétvégén megismételni. Annyira zseniális az egész játék, annyira változatos, hogy tényleg nem lehet megunni.

Nightwolf - Éppen az anyagcsere utolsó fázisának pózában ücsörögtem és az előttem tornyosuló több méteres magazinoszlopból kihúztam egy ósdi magyar magazint, valami JátékCsillag nevűt. Abban olvastam egy tesztet a Dungeon Siege 3-ról és akkor nyílalt belém a felismerés, hogy én ezzel még nem játszottam. Úgyhogy vágtam egyet az éppen folyó folyamaton és gyorsan rá is pörögtem a témára.

Kaci - Az elmúlt hetekben rengeteg munkát tologattam magam előtt, és ha ez így megy tovább, akkor a GameStar tábor egészét is a gép előtt ülve fogom tölteni, ezt pedig nagyon nem szeretném, úgyhogy a hétvégén háttérbe szorul a játék és bepótlom az elmaradásokat. Na jó, lehet, hogy rápróbálunk a srácokkal az új Mythic instákra, ha már beesett a legújabb Warlords of Draenor patch, de szigorúan csak akkor, ha már mindennel végeztem.

Somi - Hülye fejjel elkezdtem a Heroes of the Storm-ot, aminek az lett a vége, hogy Diabloval és Raynor-al álmodtam...de hétvégén puszta kötelességtudatból Devil May Cry 4 SE lesz terítéken. Csak és kizárólag munkából kifolyólag és nem azért, mert imádom a játékot. Nem...dehogyis.

Sophiaso - Kijött a Dreamfall: Chapters 3. epizódja, amit őszintén szólva már nem vártam túl nagy lelkesedéssel, tekintve, hogy az első két rész hatalmas csalódás volt számomra, de még hátha van még remény a játékban...

- Végre bele tudtam kezdeni az Ori and the Blind Forestbe, és amellett, hogy esztétikailag hozza a játék, amit első látásra is elvártam, a játékmenet is kiváló, úgy is, hogy eddig nem igazán kóstoltam bele a metroidvania műfajba, és a nehézség is nagyon a helyén van.

Tonight - Sajnos nincsen elég erős berendezésem itthon ahhoz, hogy a Batman: Arkham Knightban randalírozhassak, viszont ennek ellenére megjött a kedvem Batman kalandjaihoz, szóval valószínűleg visszatérek egy kicsit a sorozat első részeihez, aztán pedig a Balaton környékén töltök néhány napot.

Chava - Kronológiai sorrendben végigsuhanok a bőregér kalandjain, mielőtt folytatnám a Fallout szériának köszönhető emlékek és élmények felfrissítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)