Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Amíg az a lángoló tűzgolyó fent trónol az égen, mi ugyan ki nem mozdulunk a pincéből. Bár azért akadnak tragikus sorsú kollégák.

Hirdetés

Különben is ráfordult már a célegyenesre a júliusi GameStar, serényen dolgozik a szerkesztőség apraja-nagyja. Legalábbis bízom benne, hogy még időben befutnak a hiányzó cikkek, különben dádá lesz.

HP - Még elmaradásaim vannak a Batman: Arkham Knight kapcsán, de Paca rám parancsolt, hogy takarodjunk vissza Los Santosba. Mondjuk most megéri.

Paca - Miután leadtam a cikkeimet a mindig kedves, jó humorú, kellemes illatú Chavának, a függetlenségnapi ünnep miatt visszatérek egy kicsit a Grand Theft Auto Online-ba, mert már egy ideje nem játszottam, és szegény karakterem a luxuskérójában búslakodik.

RG - A héten kockásra repültem az ülepem, úgyhogy a hétvége nem a reptér jegyében fog telni, ám ennek ellenére nem szakadok el a szárnyalástól, ugyanis vár rám a Vector Thrust és az ő rajzos grafikájú repülőgépei Mindemellett ismét nekikezdtem a Dirt: Showdownnak, de azt csak amolyan idegi feszültség levezetése gyanánt, egyébként pedig családi buli lesz, mert Réka lányom ma (szombat) 4 éves, és ez igen fontos dolog, szóval vegyétek úgy, hogy ezt írtam előre, és a játékos részt hátra.

BZ - Bár strandot, barátokat és hasonlókat terveztem, sikeresen bent ragadok a panelben a hőségriadóra. Yay. Mindegy. Tudom, hogy későn állok neki, és már mindenki végigvitte ötször (na jó, állítólag annyira nem rövid, de akkor három és félszer), mindenesetre nekikezdek a Witcher 3-nak. Ott legalább vannak kalandok. Meg élet. Oké, meg halál. Itt meg csak haláli forróság. Szóval irány a lengyel másvilág.

Somi - Még gy kicsit nyúzom a Devil May Cry negyedik részét....de ha belefér Heroes of the Stormozni is fogok. Persze mindezt azután, hogy én is leadtam a cikkemet. Csak sajnos ebben a melegben nem fog annyira az agyam mint kéne.

 

Sophiaso - Végre enyém a Lumino City nevű gyönyörűség, úgyhogy hétvégén azt fogom próbálgatni. Máris imádom!

Hunter - A szokásos hétvégi (meg úgy a mindennapi) lolozást most megszakítom kicsit a Heroes of the Storm kedvéért. Egyrészt a The Eternal Conflict kiegészítő (mondjuk arról azért vitatkozhatnánk, hogy egy térkép és egy új hős mennyiben felel meg a kiegészítő fogalmának), másrészt a dupla XP hétvége visszarángatott. Az új térkép bitang jól néz ki, és Butcher brutális állat. Kellő mennyiségű hús és emberünk magától megnyeri a játékot. FRESH MEAT!

Chava - Úgy tűnik, hogy Mortal Kombat X segítségével ütöm majd agyon az időt, amikor épp nem a postaládámat lesem.

Tonight - Miután Kacival és TÁ-val maradandó fizikai és szellemi sérüléseket szenvedtünk el a VOLT fesztiválon, ez a hétvége mindenképpen a pihenésé lesz és próbálok valami olyan játékra rábökni, ami egy kicsit segít visszavenni a féktelen tempóból. Nyilvánvaló, hogy a Counter-Strike-ról beszélek.

 

daev - Éppen úton vagyunk a nyaralóba, hogy összelegózzunk egy konyhabútort, de sikerült bele szaladni egy hatvan kilométeres dugóba. Én nem játszom a hétvégén, de itt vannak az unokaöcséim, akik majd helyettesítenek.
Misi: én a kocsiban a Monument Valleyvel játszottam, és a Star Wars Angry Birds-zel is szeretnék, ha Dávid megengedi. 
Jancsi: Szeretnék Asphalt 8-azni és vizipisztolyozni, de ha meleg a Balaton, akkor fürdeni is. Anya nem kockulós típus, apának pedig dolgoznia kell.

És ti mivel játszotok a hétvégén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)