Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Végéhez közelít az idei tábor, de egy kis játékra még pont van elég idő.

Hirdetés

Kint és bent is szinte elviselhetetlen a hőség, ilyenkor csak a légkondi vagy a hűs víz segíthet. Szerencsésebb kollégáink és a táborozok még csobbanhatnak egy utolsót a Velencei-tóba, testhőmérsékletük helyreállírása után pedig folytatódhat a játék (meg persze a tánc). Lássuk ki mivel üti el a hétvégéjét.

HP - Ha táborozás alatt van egy 3DS az embernél, és azon van New Super Mario Bros. 2, akkor már nagy baj nem érheti. Örök lecke.

NightwolfUtálom a Hearthstone-t! Kicsi szívem pöttye felrakta a gépemre, rendben mondom, kipróbálom, ha már ennyit unszolt vele és nyomok két kört, aztán leszedem, mert komoly ember vagyok. Aztán minden méltóságomat kiszaggatta belőlem ez a nyüves, és kislányos felnyikkanásokkal konstatálom, ha egy rouge kerül az én gyönyörű véreres paladinom elé. Szemét egy game, a 12 éves unokaöcsém ott aláz meg, ahol csak akar benne. Vagy nálam lesz a hiba? Guild Wars 2-vel is rohangálnék, de olyan meleg lesz tőle a gép, hogy lassan átmegy hüllőbe. 

Sophiaso - Légkondi híján belépek a The Sims 4-be, és veszek mindegyik simemnek egy saját légkondit, majd irigykedve nézem őket. Ez a terv.

Paca - Nagyon kedvesen hagytuk magunkat Rocket League-ben Kacival (a versenyt mégsem nyerhetjük meg mi), úgyhogy mindenképp kellene egy jó kis visszavágó. Valószínűleg ez fog már ma pörögni, azért ez az egy hét mindenkit kifacsart.

Chava - Talán ha két órát játszottam eddig a tábor alatt. A New Vegasban sem jutottam sokkal tovább a karaktergenerálásnál.

Hunter - Szeretném a lehető legtöbb időt tölteni a táborozókkal, amíg még itt vagyunk, aztán otthon majd rámegyek a League of Legends Bligewater event küldetéseire, és Rocket Leagueben is van még mit gyakorolni. Az itteniek rávettek, hogy megvegyem, és ez még nagyon sokba fog nekik kerülni.

RG - Tekintve, hogy tegnap megismertük a helyi szokásokat a zenés-táncos szórakozóhelyen, leginkább valami MMA-s sportjátékot tolnék, de annak fényében, hogy ilyen nincs a gépemen, marad a Project CARS, és a cél, hogy legalább a közelébe jussak annak a köridőnek, amit a tábori verseny győztese autózott.

Csirke - Mivel a fránya Magic Duels: Origins még mindig nem jelent meg konzolokra, ezen a hétvégén sem tudom a kártyázós kalandok közé vetni magam. Sebaj, a türelem csodás erény, ráadásul itt pihen még a Witcher 3-is, úgyhogy ha lesz időm, akkor tovább keresem benne a Macska Iskola fejlesztéseit.

Tonight - Befejeztem John Marston kalandjait a Red Dead Redemptionben és mivel ez volt a világ legszomorúbb játéka, ezért valami kicsit nyugisabbat keresek. Pont kapóra jön, hogy egy ideje már megjelent a Broken Age második fele, így hosszú várakozás után végre befejezhetem ezt a furcsa, jópofa történetet.

BZ - Hát, hogy nyüffedjen meg minden nehezítő körülmény, végül csak nem tudtam lejutni GS táborba egyetlen napra sem. 
Öreg vagyok, nyűgös vagyok, és mivel azért hétvégén legalább a tanyáig sikerül eljutnom, csak némi szösszenetnyi játék fér bele, az is szóljon az öregségről.
A Coffin Dodgers című csodáról van szó, ahol az öregek otthonának lakói felspécizett elektromos kerekesszékeikben versenyeznek kieséses alapon egymással, és magával a Kaszással. Lökött kis semmiség a játék, de bizonyos esetekben (és idegállapotokban) kiváló szórakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)