Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Könnyed lazításra vágyva múlatjuk az időt mielőtt a következő hőhullám a nyakunkra hozná a Gamescomot.

Hirdetés

Erős a gyanúm, hogy egy hét múlva mindenki az újonnan felszerelt légkondicionálóját, vagy sebtiben kiásott medencéjét mutogatja majd, esetleg az izlandi nyaralásról hazaküldött képeket.

HP - Akármit ír majd a Paca, hogy mi lesz a hétvégén, téved. Bármit is gondol mazur a hét utolsó napjairól, én tudom, hol lesz. EndreMan szabadidőt akar? Aranyos. GTA Online, dupla RP, csak ki kellene már rámolni a bankot. Köszönöm a figyelmet, kedves kollégák.

Paca - Munka, munka, munka. Rocket League. Godzilla. Q.U.B.E. Munka. Jövő héten gamescom. Majd figyeljetek.

daev - Vasárnap a MineShow nagyszínpadán fogok dolgokat mondani egy mikrofonba, a hétvége összes többi percét pedig a Gamescomra való felkészüléssel töltöm. Pedig megígértem Pacának, hogy elkenem száját Rocket League-ben, de nagyon úgy néz ki, hogy erre legközelebb egy hét múlva lesz lehetőségem.

BZ - Nem merek semmi újat elkezdeni, mert már látom, mekkora embertelen rohanás, és mennyi interjú, hands-on és egyéb megkérdezni-, megnyomkodni-, és megírnivaló vár a Gamescomon, ahová Pacával és Endrével szerdán és csütörtökön kisodor a sors. Szóval csendben elrustozgatok, építgetek valami kuckót, aztán majd, ha hazajöttem Kölnből, és aludtam egyhuzamban két napot, nézek valami finom játékot.

Csirke - Végre nem csak almás telefonon lehet nyomkodni a Magic Duels: Origins nevezetű kártyás őrületet, hiszen megjelent az asztali konzolos változat. Ennek örömére menthetetlenül belekezdek egy huncut zöld-fekete pakli összerakásába és indulhat is a móka.

Somi - Életem egyik legbizarrabb játékát kell nyüstölnöm...hát érdekes ez az Anna's Quest. O.o

Hunter - Annyira szeretnék Csirkével tartani, és embereknek megmutatni, hogy hogyan játszák a Magicet, de egyrészt kifagy indításnál (köszi WotC), másrészt egy családi banzájon leszek egész hétvégén, így a legközelebbi kapcsolatomat a játékokkal a mobilom jelenti majd. Mondjuk az nem annyira rossz, mert a Unison League karakteremen még mindig van mit csiszolni, plusz a Star Wars Commander bázisomat is gondozni kell.

Tonight - Egyértelműen a Batman: Arkham Knight lenne a soros, ha lenne itthon bármim, amin el is indul. De mivel ez a feltétel nem teljesül, ezért a Batmanes dolgokért való rajongásomat a korábbi epizódokkal kell kiélnem, amelyeket még különböző okoknál fogva nem játszottam végig hiánytalanul. Semmi értelme nem lenne, ha logikus sorrendben haladnék, ezért az Arkham City után az Asylum befejezése van a listán.

Chava - Vasárnap talán választ kapok arra, miért is őrülnek meg milliók a Minecraft hatására. Addig viszont futok még egy kört az új King's Quest első fejezetével, ami sikeresen felülmúlta takaréklángon tartott várakozásaimat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)