Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Társaságunk többsége éppen a pécsi PlayIT színpada körül sürgölődik, vagy pedig valamelyik eldugott konzol mögött bujkál.

Hirdetés

A GameStar stábjának nagy része már javában a pécsi PlayIT-en húzza az igát, de ettől természetesen még játszanak majd nagyokat, ha jut rá idejük. HP (mivel beteg, jobbulást neki) és én maradtunk itthon, hogy tartsuk a frontot a GSO-n és, ha akad rá idő, akkor játszogassunk is valamit. De először nézzük mivel tolják a többiek a PlayIT-en.

Chava - Régóta tervezett családi programot hozunk tető alá a hétvégén, ezért csak lélekben tarthatok kollégáimmal a pécsi PlayIT-re. Ha pedig időm engedi, megpróbálom elvarrni a szálakat a félbehagyott játékok (pl. Mad Max) valamelyikében, még mielőtt rám rúgják az ajtót azok a darabok, amelyeket türelmetlenül várok az őszi/téli szezonból.

BZ - Szombaton Pécs, nagyszínpad, daev, jútyúberek, móka, kacagás, valamint 10 óra komoly és kemény munka. Aznap a közönség idegeivel játszom. ;) Vasárnap pedig természetesen Star Wars Battlefront béta.

Paca - Amikor nem pécsi PlayIT, akkor Battlefront béta vakulásig. Elméletileg a Hoth-on jelenleg nem győzhetnek a lázadók, mert a bétában nincsenek olyan erős fegyverek, amikkel a megadott időn belül le tudják teríteni az AT-AT-kat, de én be akarom bizonyítani, hogy mégiscsak lehetséges. Ha meguntam - 8 óra játék után nem úgy néz ki, hogy egyhamar megunom - belekezdek már valami sztori-alapú játékba, mert itt tornyosul egy adag.

Kaci - Egyre kellemetlenebbül érzem magam, mert bárkivel találkozom a szerkesztőségből, állandóan a "Te Destiny-zel már? Miért nem? Na kezdd el sürgősen!" beszélgetésen kell átrágnom magam. Unom már az egrecíroztatást, úgyhogy vagy elkezdem a Destiny-t, vagy felmondok. Azért nem akarom elsietni a döntést, úgyhogy ha már sikerült benyúlnom az Until Dawnt, vasárnap megpróbálok minél több embert megöl... akarom mondani megmenteni.

Daev - A szombatot Pécs csodálatos városában töltöm a PlayIT-en, a vasárnapot pedig ennek fényében feltehetően a kanapén. Magzatpózban. Görcsösen, elfehéredő ujjbegyekkel szorítva a kontrollert. Azt még nem tudom, hogy mit játszom. Eredetileg a ez Battlefront dolog volt tervben, de nekem valahogy kampány nélkül ez csak egy Titanfall-életű béta élmény marad.

Tonight - A szombati napot én is a PlayIT pécsi állomásán fogom tölteni, ennek köszönhetően pedig vasárnap már nem leszek szellemileg felkészülve arra, hogy valami gondolkodást igénylő játékot pörgessek, így a már most is rettentően szórakoztató Unreal Tournament pre-alpha fogja kitölteni a pihenéssel töltött órákat. Csak ajánlani tudom, mert olyan király, hogy csak na.

Nightwolf - Gyermekeim az Úrban, már csak 13 nap és itt van a Guild Wars 2: Heart of Thorns. Ennyit súlyokkal a gyönyörűségemen is kibírok, főleg, ha hétvégenként mélyebben is belemerülök a már teljesen telewolfizált világába.

Csirke - Szombaton a PlayIT-en erősítem a GameStar csapatát, vasárnap pedig szintén a munka vár, de ha jut egy kis időm a játékra, akkor mindenképpen a Metal Gear Solid V-öt fogom pörgetni. Szégyenletesen lassan haladok a sztorival.

HP - PlayIT után pihenésképpen egy kis Star Wars Battlefront bétára azért rá fogok csavarodni, de mivel nem akarom, hogy ebben az ajánlóban csak ilyen videó legyen, ezért inkább játszom egy kis Uncharted: The Nathan Drake Collectiont is. Ja, és a Destiny is visszavárna, a többiek már csúnyán lehagytak, megint csak biodíszlet lehetek ott. Nincs valakinek idő eladó?

Hunter - Túl sok időm nem lesz játszani, de amikor lesz, akkor a Hearthstone ladderjét járom majd. Remélem jövő hét végére egyszámjegyű ranggal mehetek már az ESL versenyre, és lehetőleg mielőbb visszajutok Legendbe. Egyébként hírezés lesz a League of Legends World Championship bámulása mellett.

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)