Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Winter is coming! Ideje befűteni, ezért egész hétvégén pörögnek a PC-k és a konzolok.

Hirdetés

Ki se látszunk a játékhalom alól, ami az utóbbi hetekben a nyakunkba borult. Talán most jött el az a pillanat, amikor azt kérnénk az iparág szereplőitől, hogy hagyjanak minket békén néhány hónapig, eleget turkáltak már a zsebünkben.

mazur - Gondolom sokan vagyunk teljesen tanácstalanok az év végi bőség zavarában, de én már tényleg azt sem tudom, hogy mihez kapjak. Tegnap éjjel sikerült egy kicsit (fél négyig...) bekukkantani a Star Wars Battlefrontba, de lehet, hogy zombikat kéne inkább irtani a Black Ops III-ban, illetve hát a SOMÁ-t is befejezném, a Halo 5 szintén félbe van hagyva... Ráadásul HP-val kitaláltuk, hogy mit nekünk holmi 2015-ös játékok, inkább elő kéne venni a Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alphát, szóval nem egyszerű, na!

HP - Jövök mazur, jövök!

Mocsy - Pénteken, hajnali negyed egykor, 59 óra játék után befejeztem a Fallot 4-et, de bármennyire is kedvem lenne folytatni az elmaradt küldetéseket, nem lehet, mert egy másik galaxisban a protoss faj fennmaradása a tét. Amennyiben ott végzek és még marad egy kis időm, akkor átmegyek egy messzi-messzi galaxisba, ahol a lázadó kutyákat lövöm cafatokra az Endor holdján, a fák között. A bőség zavara van, na.

Paca - A hétvége jelentős részét valószínűleg valamelyik Star Wars-bolygón fogom tölteni a Battlefrontban (érdekes egyébként, hogy hiába ébreszt kedves emlékeket a Tatooine, az Endor és a Hoth, nekem egyelőre a Sullust a kedvenc), amikor pedig nem a lázadó söpredéket pjúpjúzom őrületes lézerfegyverekkel, Guitar Hero Live-ozok. Mondjuk hajnali 2 és 5 között, pluszmínusz egy dal.

daev - Nálam most felváltva a Fallout 4 és a Guitar Hero Live pörög. Érdekes, hogy az előbbiben jobbak a zenék. Persze lehet, hogy csak én öregszem és tök természetes dolog Skrillexet gitározni.

BZ - Bár szombat este és éjszaka egy kis társasjátékozással megszakítom a kockulást, de a helyzet az, hogy a Fallout 4 nem ereszt. Egyre szebbek a kis settlementjeim, a csemete utáni nyomozás pedig szépen halad, ráadásul Dogmeaten viccesen néz ki a hegesztőszemüveg. Kicsit modoltam is a színeken, és felpakoltam az ajánlott beszélgetős modot is, de leginkább erre a pink Power Armorra vágyom (mentségemre szolgáljon, csaj karaktert viszek).

Nightwolf - A tavalyi? idei? E3-on annyira felpörgetett a Battlefront kicsi beköszönője (ahol egy AT-AT színre lép, azt ennyi), hogy azóta tauntaun belsőben alszom, mint Luke és Han a Hot-on. De aztán jöttek a hírek, a videók és a teljes elérdektelenedés i-jére a béta rakta fel a pontot. Pedig a tavalyi? idei? E3 után beterveztem, hogy a megjelenést követően átmegyek a csodaszép sógorom még mesésebb gépéhez és teljes pompájában lövöldözöm a piros csíkokat. Szóval röviden és velősen, annyira lehangolt a végeredmény, hogy még a decemberben bemutatásra váró film sem érdekel. Tényleg. Majd jövőre megnézem, mikor már kisteremben vetítik. Így marad a GW2 és az ő zsenge kiegészítője, már csak azért is, mert lassacskán ítéletet kell mondanom felette.

Csirke - Miközben mások radioaktív paradicsomot termesztenek és huncut lázadókat hajkurásznak, én szépen csendben elkezdtem az Assassin's Creed Syndicate-et. Azt már most látom, hogy a jó darabig elleszek London összes titkának felderítésével.

Szada - Valószínűleg Hard West lesz terítéken, mert Chava olyan lehengerlően kérte, hogy egyszerűen képtelen vagyok visszautasítani. Tényleg, létezik olyan ember a Földön, aki nemet tudott már mondani e délceg legénynek bármire is? A kedvéért Gabe Newell maga készítené el a Half-Life 3-at, az EA ajándékba adná a DLC-ket, a The Last Guardian már megjelent volna PlayStation 5-re és BZ egy teljes napig nem használna szóvicceket.
A rövid, puncsolás nélküli válaszom: Hard West. 

Somi - Újra elővettem a Shadowrunt, és szép sorban igyekszem újrajátszani az eddigieket, amíg meg nem lesz a Hong Kong. Azért az 1990-es évekbeli asztali szerepjáték promóciós videója üt.

- Részemről megpróbálom a maximumot kihozni a béta-hétvégéből, és minél több meccset lejátszani az Overwatchban, ha már ilyen messze van a megjelenés. Ezen kívül valószínűleg a Warhammer: The End Times - Vermintide és a League of Legends között osztom el a maradék játék időmet, ha egyáltalán lesz ilyen.

Tonight - Valamiféle szerencsétlen úton sikerült elkapnom egy megfázást, szóval némi lábadozással fogom tölteni a várva várt hétvégét. Mivel ilyenkor nagyon bonyolult műveletek végrehajtására nincs energiám, ezért inkább könnyed szórakozásként előveszek egy régóta a gyűjteményemben pihenő darabot a Ratchet & Clank-sorozatból.

Chava - Már egy hete a Commonwealth radioaktív pusztaságában barangolok "Power Armor is for pussies!" felkiáltással. Eszem ágában sem volt tankot kreálni óvóhelylakómból, inkább ugyanolyan nagydumás mesterlövészt faragtam belőle, mint az első rész óta minden egyes alkalommal. Ha pedig tartalom helyett szépségre vágynék, talán két-három óra alatt be is fejezhetném a The Order: 1886-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)