Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Február első hétvégéjén sem változott sokat a menetrend, a szerkesztőség tagjai kötelességből vagy szórakozásból, de videojátékkal töltik a szabadidejüket.

Hirdetés

A The Division bétája bizony több emberben is mély nyomot hagyott, így miután a Ubisoft leállította a szervereket, többen azt sem tudták, mihez nyúljanak. Szerencsére mindenki talált magának szórakozást, néhányan pedig annyira belemerültek a játékba, hogy arra is csak nagyon nehezen tudták kigazdálkodni az időt, hogy elárulják, mivel is játszanak a hétvégén. 

BZ - A "többet nem fizetek ennek a rablóbandának" jellegű összes fogadalmamat és elvemet félretéve megvettem a Star Wars Battlefrontot. Csak a féláras akció kellett hozzá. Mostantól egy messzi-messzi galaxisban vagyok, ha valaki keresne.

Somi - Alig várom a vasárnapot, ugyanis macskakiállításra megyek a Lurdy Házba, kíváncsi vagyok, hány őrült macskás nő lesz ott. Szombatom röviden: Diablo III, Hots. (nehéz volt dönteni, hogy kiscicás képet linkeljek, vagy a Wizard videóját a Hotsból)

daev - Az a baj, hogy a Divisionön kívül semmi máshoz nincs kedvem. Kezdődhetne már a nyílt béta. Vagy mondok jobbat: megjelenhetne már a játék. Meh.

Kaci - Akut Division elvonási tünetekben szenvedek, amit az elmúlt napokban egy kis DayZ-vel próbáltam csillapítani, de sajnos visszafelé sült el a dolog, így a hétvégét valószínűleg magzatpózban töltöm a padlón és megpróbálom valahogy kibírni a nyílt bétáig. Üresnek tűnik az életem.

Paca - Péntek este hirtelen valahogy nem volt kedvem Black Ops 3-azni vagy Battlefrontozni , úgyhogy helyette egyrészt végigvittem a Game of Thrones második részét, másrészt elkezdtem az Infamous First Lightot. Utóbbival kapcsolatban nagyon bejön, hogy végre egyedi ötleteket látok, úgyhogy idővel pótolni fogom a generáció elejétől fogva tologatott Second Sont is. 

Tonight - Már csak ez a hétvége van hátra a "pihenőmből", úgyhogy megpróbálom ezt a két napot valahogy tényleges pihenésre is használni és nekikezdek a Tomb Raider első részének, ha már úgyis mindenki benne van a hangulatban. Ha ez megvan, akkor pedig Blind Myself koncert, gyertek ti is, mert idén befejezi a pályafutását a zenekar.

Csirke - Paca jóvoltából (akiről itt jegyezném meg, hogy egy rendkívüli férfi) hozzájutottam egy Fable Legends bétakulcshoz, ez a tény pedig alaposan átrendezte a hétvégi játékterveimet. Azonban még mielőtt belekezdek ebbe a csodába, gyorsan el kell szaladnom vásárolni valami ajándékot a párom édesapja számára. Szerintetek a Star Wars Battlefrontnak, az új Need for Speednek vagy esetleg a Guitar Hero Live-nak örülne jobban Misi bácsi?

TÁ - Az utóbbi hetekben sikerült durván rácsúsznom az Elite: Dangerousre, ami a tökéletes multitasking-játék. Csak betesz az ember egy podcastet, vagy valami más hallgatni valót, közben meg rója a fényéveket űrkamionozás közben. Aztán hirtelen eltűnt negyven órám, amit a hétvégén még néhánnyal tervezek gyarapítani. A videóban kivételesen nem a játékot, hanem a tökéletes zenei aláfestést hallhatjátok hozzá.

Szada - Megtaláltam a játékgyűjteményemben a Thiefet, amit ha jól emlékszem, még az egyik GameStar mellé kaptam teljes játékként és kipróbáltam. Azóta még a saját szobámban is azt nézem, hogy mit lehetne elcsórni, csúnyán rácsúsztam. 

Mocsy - Sajnálattal olvasom, hogy a kollégák nem igazán realizálták, hogy a jövő héten print leadás lesz. Magdi új korbácsot vett és a kiadóban is egyre erősödnek a hangok, hogy a renitensekkel statuálják már példát. Ez az oka annak, hogy a WoW helyett Lego Marvel's Avengers van terítéken, hiába nem az én korosztályomnak szánták. Mondjuk attól még jó nagyon, kár hogy Csongor fiam hétvégi külön programja miatt nem tudja tesztelni, így nekem kell nekigyűrkőzni. Ver az élet.

Chava - Mivel Mocsy felfedezte magának az internetet, kénytelen vagyok azt írni, hogy kimegyek a pályára és beleadok száztíz százalékot. Teljes gőzzel pörög a cikkíró üzemmód, főnök. (Egyébként meg a Torment: Tides of Numenera félkész változatával ismerkedem.)

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén? Mit lenne érdemes szerintetek másoknak is kipróbálnia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)