Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mindig jobban telik a hétvége, ha az aktuális GameStar magazint már a nyomdában sokszorosítják. Csapjunk hát menten a lovak közé!

Hirdetés

Egy piros pamutgombolyagból született cicabáb, béták, sütemények, kisebb-nagyobb jelentőségű ígéretek és rendkívül jövedelmezőnek bizonyult piros szívek töltik ki napjainkat.

BZ - Star Wars Battlefront. Sajnálom, tényleg. Meg talán Rust, ezt nem sajnálom, de nem is újdonság. Szombat este meg Arkham Horror és Catan party barátoknál. Csak érjek haza rendben Monacóból, idefelé a lelkemet is kirázta a turbulencia az Alpok déli része fölött. Na jó, a lelkemet IS.

daev - Visszamentem CS:GO-zni. Meh.

Paca - Csodálatos, hogy sikerült a Valentin-nappal egy hétvégére rakni a Hitman bétáját és a Homefront: The Revolution bétáját is. Kegyetlenség.

mazur - Unravel lesz a fő hétvégi program, azt legalább lehet a gyerekekkel közösen is játszani. Vagy befejezem a telltale-es Game of Thrones utolsó két részét - bár azt talán inkább egymagamban, nehogy megint torkonszúrjanak valakit, mert aztán magyarázhatom, hogy "csak úgy csinált a bácsi".

Mocsy - Leadtuk a lapot a nyomdának, az alkotók megpihennek. De azért tervbe van véve a Dying Light: The Following végigjátszása, meglehetősen jó móka a fejleszthető homokfutóval végigrobogni a zombikon. Azért mellette egy kis WoW is belefér. Ja el is felejtettem, megígértem Chavának, hogy leszedem a Street Fighter V-öt PS4-re és véleményezem hétfőn. Na ennyit a Valentin napról...

Csirke - Szombaton ha a munka mellett jut egy kis időm rá, akkor mindenképpen az Unravelt akarom nyúzni. Vasárnap pedig esküvői helyszíneket fogok megnézni, már nagyon izgulok.

- Csak hogy én is elsüssem ezt a poént: my watch begins... no de nem azért, mert a Trónok harca játéknak ülök neki, hanem mert végre megjelent a Firewatch és a héten visszatért az Overwatch bétája is, úgyhogy valószínűleg ez a két játék lesz soron a hétvégén.

Tonight - Többen is azt mondták nekem, hogy ez az Undertale nevű dolog valami egészen szenzációs, szóval szerintem a hétvégén ezt magam is ellenőrzöm. A zenéjébe már belehallgattam és nem semmi hangulata van, szóval szerintem a játékkal sem lesz nagy baj.

Nightwolf - Próbálok nem szétesős túrógombócot készíteni egy vödör porcukros tejföllel és ha sikerül, ha nem, Guild Wars 2-vel töltöm ki az üres, semmibebámulós óráimat.

 

Somi - Nagyikám szokta mondani: akciós volt, megvettük.A steam-es leárazásnak köszönhetően jómagam is elcsábultam, és megvettem a King's Bounty összes létező megjelent részét, kiegészítőjét. Úgy érzem egy ideig le leszek foglalva. Mondjuk szombaton még megünnepeltetem magam egy családi szülinapozás keretében.

RG - Valamelyest rajtamaradtam a World of Tanks PS4-es verzióján, úgyhogy ha lesz egy kis szabadidőm, mindenképpen tankba pattanok, mert egész jó szórakozás kontrollerrel tankot irányítani. De csak este kilencig, mert utána már magamfajta felnőtt emberek is csatlakoznak a szerverre, és velük nehezebben lehet elbánni, mint a 9-10 évesekkel, ez pedig rontja a statisztikámat.

Chava - Kis adagokban - naponta egy-két pályát teljesítve - fogyasztom a tündi-bündi Unravelt, miközben két pofára habzsolom a Far Cry Primal megjelenésére készülve a negyedik részt. Belekóstoltam a Homefront: The Revolution bétájába is, de az elsőre megfeküdte a gyomrom. Holnap azért adok neki még egy esélyt, hátha lángra lobban a szikra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén? Szerintetek mit lenne érdemes másoknak is kipróbálnia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)