Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk húsvétkor

|

Nem csak sonka és tojás lesz terítéken az ünnep alatt. De mit is várhatunk azoktól, akik sosem akarnak teljesen felnőni?

Hirdetés

Daev - A játékra egyre alkalmatlanabbá váló laptopommal a hónom alatt megyek haza Veszprémbe a hétvégén sonkát zabálni. Tegnap a gog.com-on megvettem a Heroes of Might and Magic III Gold Editiont és egy régi CD-n (olyan, mint a DVD, csak nem fér rá annyi cucc) találtam egy-két lementett mapot, amit még ifjú korom hajnalán lanpartykra csináltunk a pajtásokkal. Ha sikerül túlélnem a sonkaterrort, akkor átnézek majd a barátaimhoz és elkenem a szájukat Mortal Kombatben, a régi szép idők emlékére. Igen, a tiedet is, Csabi.

HP - Amióta PS4-en teszteltem a Dead Nationt, nem bírok magammal, és muszáj volt PS Vitára is beszerezni. Rá vagyok kattanva teljesen, zombik a zsebben, hordozható apokalipszis, mobilizált hentelés. Csoda.

BZ - Bajban vagyok. Gondoltam, kipróbálom a Hearthstone-t, mi baj lehet abból, ingyenes, meg úgyis bármiről le tudok jönni, gyakorlott, öreg rokker vagyok (Agroker). Aztán elkezdtem. Aztán úgy nyomom, mintha fizetnének érte. Pedig még minden 10 meccsből kilencet elveszítek. De ez meg csak még jobban feltüzel, aztán már megint verem a blattot. Végem van, kérem szépen, a kártya mellől fogok kidőlni, és a macskám (Dr. Nyomárkay Ottokár, született Vasquez) fogja felfalni a hullámat. Azért van egy kis esély a gyógyulásra, mégpedig a sokkterápia. Kedvenc anyósom szervezett egy húsvéti wellnesselést (nem keresgélem a tojást, hanem áztatom), mondjuk ugye anyósos program, ráadásul Nyíregyházán, az úgyis csak laza 300 kilométer, ráadásul közben kiderült, hogy csak be is kéne szállni némi pénzzel, tehát ajándék lónak hozzál új fogakat. Na, ezt mind csak azért panaszkodom el, mert VALAKINEK EL KELL MONDANOM, izé, szóval azért, mert egy ilyen hétvége hátha lehoz a Hearthstone-ról. Igaz, közben visszapörgök az alkoholra. Na, ez van, nehéz a szénbányász, valamint a zenész-újságíró élete.

mazur - Sajnos a munkám és a családom miatt nem haladok úgy a Dark Souls II-ben, mint szeretnék, de majd talán az ünnepek alatt. Őszintén szólva nem is nagyon hiszem, hogy fogok mással játszani, legfeljebb a frissen beszerzett Ni No Kunival (köszi, PlayStation tavaszi leárazás), illetve a Fallout: New Vegas DLC-ivel (köszi, Xbox tavaszi leárazás).

Tonight - A minap észrevettem, hogy a Steam könyvtáramban befejezetlenül hever a kiváló Deus Ex: Human Revolution, úgyhogy arra gondoltam, hogy ha épp nem valami feladaton ügyködöm, akkor visszatérek a Deus Ex karcos hangú emberekkel és etikai vitákkal telített cyberpunk világába. Ha minden jól megy, az én sonkám már augmentált lesz.

Paca - Kész, vége. Megtelt az Xboxom 250 gigás merevlemeze, a digitális leárazások rabja vagyok, menthetetlenül és végérvényesen. Muszáj vagyok néhány játékot végigjátszani, hogy legyen hely a többinek. Most újra elővettem a Skyrimet, mert még van mit tennem benne, és megvettem hozzá a Hearthfire DLC-t, mert akarok magamnak egy házat. Amit telepakolhatok könyvekkel. El sem kezdem sorolni, mivel játszhatnék még, és a húsvét miatt miért nem fog egyik sem összejönni.

Chavalier - Pacához hasonló cipőben járok, csak nálam az Elite merevlemeze telt meg még jóval korábban, le is cserélem a legújabb modellre, amint lehetőségem nyílik rá. Még a Dishonored: The Brigmore Witches DLC-t kellene úgy végigvinnem, hogy ne vegyen észre senki, de áldozatokat se hagyjak magam mögött, aztán jöhet az L.A. Noire. Már amennyiben lesz elég időm az asszony, a család és persze a két rosszcsont törpenyulam mellett, akik már érzik, hogy őket (is) ünnepeljük ezen a hétvégén.

Grath - Hatalmas örömmel tölt el, hogy jóval Mazur előtt járva a Dark Souls 2-ben már a New Game+ küzdelmek vége felé járok, szerintem a szünet alatt a lekörözés is meglesz. E mellett biztosan kipróbálom a minden beszámoló szerint nagyszerű Chaos Seed-et (SNES-es RPG-RTS keverék), amihez pár napja jelent meg a - természetesen nem-hivatalos - angol fordítás. Ha esetleg ezt követően még maradna bármi kis időm, akkor azt a Deception IV-gyel és a soha véget nem érő Phantasy Star 2-vel fogom tölteni. És ha ezekkel is végzek, ami teljesen kizárt, akkor már csak olyan hatszáz játék várja tíz platformon, hogy eltöltsek vele pár órát...

Hunter - Egyrészt League of Legends. Veszek egy húsvéti Teemo skint, és telegombázom a térképet, hogy aztán a bázisról nézzem végig, ahogy az enemy dühösen haldoklik telecsapdázott ösvényemen (igen, én ilyen gonosz vagyok). Másrészt Borderlands 2, remélem lesz elég időm, hogy jobban beleássam magam mert, ahogy Paca, úgy én is telepakoltam már a box lemezét, és kellene már darálni a rajta lévő csodákat. Esténként egyébként mennek majd az LCS Spring Split döntő meccsei, amelyeket a Cloud9 színeiben ülöm végig, és nagyon fogom utálni a TSM drukkereket. Tisztán családi hétvége lesz ez.

Dutchman - Hétvégém nagy részét egy amolyan tavaszi nagytakarítás fogja kitölteni, aminek a keretében a teljes konyhát átalakítva új járólap, csempe, festés, és bútorok lesznek elhelyezve. Ha szusszanásnyi időre konzol elé jutok, akkor Uncharted 3 lesz a program, ideje lesz már elhozni belőle az összes trófeát. Ha pedig netalán még gép elé is sikerül kerülni, akkor a Goat Simulator lesz főként terítéken az újdonsült szerzeményeim közül, de szerintem még egy kis Dota 2 is beköszön majd. Emellett természetesen élvezzük majd a jó időt, és vasárnap talán még egy kirándulás is belefér majd a programba.

- Az asztalomon heverő parancsikonokat átböngészve az jutott eszembe, hogy a hétvégén rendet vágok a Mason Order lázadói között a Chivalry Medieval Warfare-ben. Persze amilyen rég játszottam utoljára, valószínűbbnek tűnik, hogy eleinte rendvágás helyett az ősi "igyekezzünk nem meghalni" taktikát fogom követni.

Dudu - Miután végig szakdogáztam a hetet, megengedek magamnak egy kis pihenőt, és belekezdek a rendkívül érdekesnek ígérkező Ether One című belsőnézetes kalandjátékba, mely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy feltárja a hasadt elme mélységeit. Találó a téma, ugyanis elmebaj közeli állapotban vagyok a fentebb is említett okból kifolyólag.

Kaci - Gamer PC alaplap nélkül, áron alul eladó. Három hét is eltelt már azóta, hogy szeretett gépem utoljára felmordult, én pedig már kezdem elfelejteni amit 1800 órányi Dota 2 alatt megtanultam a játékról. Mivel ebben az évben még nem voltam otthon, ideje meglátogatni a szülőket vidéken, megtanulni néhány locsolóverset és feladni az épphogy elkezdett diétát. Ha esetleg valami csoda folytán mégis gép elé jutnék, valószínűleg kipróbálom a Bastiont, csak hogy eggyel kevesebb olyan játék álljon a Steam mappámban, amivel még nem játszottam.

Szada - A legújabb GameStar Magazin mellé kapott, zseniális The Incredible Adventures of Van Helsinget játszom újra, hogy kellően felkészült legyek a folytatásra, illetve csak játszanám, ha nem lennének a családi programok, így viszont csak néha csapok szét pár szörnyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)