Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egész jó idő van odakint, ennek köszönhetően a GameStar írói is kimozdultak egy kicsit, de a játékokat azért ilyenkor sem felejtettük el.

Hirdetés

Már csak egyetlen hét választ el minket minket a pécsi PlayIT Show-tól, amire a legtöbben igyekeznek rápihenni. Van aki szabadsággal, van, aki egy kis kötetlen munkával múlatja az időt, de egy dolog közös, hogy néhány órát azért szakítunk a játékokra.

BZ - Szombaton az Europarkban nyomulok az 576 Roadshow színpadán, játszatom az arra tévedőket tíztől egészen este nyolcig. Ha te is arra jársz, ugye hozol egy korsó sö... akarom mondani, limonádét? És betakarod-e földdel a kimerültségtől összeroskadt hullámat? De persze az is elég, ha jössz, és játszol egy nagyot. Vasárnap pedig valami ilyesmit fogok csinálni:

Paca - Meghívót kaptam a Need for Speed zárt bétájába, ami péntektől hétfőig tart, és én is szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a Ghost Games tökéletesíteni tudja. Természetesen csak azért játszom vele, hogy a köz érdekét szolgáljam, nem másért.

Tonight - Ezen a hétvégén ismét megrendezésre kerül a Hangfoglalás (vagyis újabb nevén Budapest Music Expo), ahol rengeteg szuper hangszert és egyéb hangtechnikai eszközt lehet kipróbálni, szóval nekem mindenképpen ott a helyem. Ha pedig nem hangszereket nyüstölök vagy assembly-ben programozok valami szórakoztató feladatot, akkor folytatom a Metal Gear Solidot, mert kínosan lassan haladok vele.

daev - A héten végigvittem az Armikrogot, úgyhogy a hétvége az Ucharted: The Nathan Drake Collectioné. Hamarosan elkészül a teszt is, de előjáróban annyit talán elmondhatok, hogy ez a gyűjtemény bizony:
(Drámai hatásért kattints a linkre)

ZSENIÁLIS

Nightwolf - Potom tallérokért vettem egy vagonnyi PSP játékot, köztük olyan címekkel, mint a Fifa 13 és a Need for Speed Carbon. Azért ezt a két delikvenst emelném ki, mert róluk akkor is tudnék órákat fröcsögni, ha bevarrnák a számat. Még mindig tartom magamat ahhoz, hogy a Fifa játékokat a májkrémek mellé kellene ingyen adniuk a boltoknak, mert annyit is érnek. Igaz, kicsivel többe került egy minőségi pástétomnál a focis program, de inkább vettem volna kenhető állati krémet. Azzal legalább rajzolni is tudok a falra, ha esetleg nem ízlene. A másik pedig a Carbon. Hát igen. Egy Late Night Live adásban már elregéltem, hogy ezzel a programmal el vagyok átkozva és valószínűleg a gyermekeim is örökölni fogják ezt a csapást, ha valamikor a jövőben, csak úgy nosztalgiázás címszó alatt rányúlnának erre az alkotásra. Ugyanis anno, mikor megvettem konzolra, akkor az első kanyonpárbaj után kifagyott. Bármit csináltam, kifagyott. Aztán beruháztam PC-n is belőle, ott pedig a pufi srác feltűnése után lett deres a képernyő. Semmi patch, semmi javaslat nem vált be. De most, talán most menni fog. Persze nem ugyanaz a fabula PSP-n, mint a nagytesóknál, de talán lesz egy játszható NFS Carbon a Wolfi családban.

TÁ - A hétvégén abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Mocsyval én alkotom a GS-kontingenst Prágában, ahol a Road to Blizzconon a Hearthstone- és a Heroes of the Storm-versenyek között fogok rohangálni. Persze csak miután kipróbáltuk az Overwatchot.

Kaci - Ha minden jól megy, a hónap végén új albérletbe költözök, úgyhogy a szabadidőmet mostanság a lakáskeresés és elméleti lakberendezés tölti ki. Fejben már egy közepes költségvetésű játék teljes büdzséjét elköltöttem, úgyhogy hihetetlenül boldog lennék, ha itt is működne a GreedIsGood cheatkód, de mivel nem ez a helyzet, muszáj lesz kicsit megerőltetnem magam a következő időszakban. Ebből adódóan nem is nagyon merek most semmi komolyba belefogni, így marad a napi egy-két Hearthstone meccs. 

Chava - Régi elmaradásomat pótolom a Castle Crashers Remastereddel, ami remek kikapcsolódásnak ígérkezik kettesben az asszonnyal most, hogy végeztünk a ruhatárunk felújításának első fázisával. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó lehet a vásárlás.

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)